Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Bezbedan
Dualtron City

Veoma snažan i brz ali bez agresivnog starta, izrazito stabilan, ekstremno udoban, sa lakoćom savladava sve neravnine na putu i pruža visok nivo sigurnosti u vožnji. Idealan je izbor za sve kojima su bezbednost, komfor i vrhunski dizajn na prvom mestu.

MAX
1992W
60V
35Ah
Max Speed
80km/h

Veoma snažan i brz ali bez agresivnog starta, izrazito stabilan, ekstremno udoban, sa lakoćom savladava sve neravnine na putu i pruža visok nivo sigurnosti u vožnji. Idealan je izbor za sve kojima su bezbednost, komfor i vrhunski dizajn na prvom mestu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron CITY e-skutera

Cena: 2.799,00 € 3.356,60 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 70 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4000 W

  Dualtron City uparen je sa 2 snažna motora, veoma snažno ubrzava, izrazito je stabilan i pri punoj brzini i daje vam osećaj dodatne sigurnosti i samopouzdanja.

 • Maksimalni domet 90 km

  Sa baterijom od 60V 25Ah i maksimalnom snagom 4000W Dualtron City je savršen gradski trotinet sa mogućnošću off-road avantura i prelaska dužih relacija.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron City će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok udobnost i stabilnost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 37 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron City će sa lakoćom savladati sve uspone do 37%.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multifunkcionalni prekidač stiže sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Sadrži zasebne tastere za svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu i eco/turbo način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron City je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 26 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Četiri snažna LED svetla napred, 4 LED svetla na zadnjem blatobranu i integrisana stop svetla i migavci pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka, na sve četiri viljuške točka i celom dužinom zadnjeg blatobrana, uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam jedinstven izgled i mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNALOGO LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron City, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, pruža mogućnost podešavanja tvrdoće vešanja jednostavnom zamenom kertridža sa gumom.

 • 15" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron City je prvi Dualtron koji dolazi sa 15” tube gumama. Sa dimenzijom točkova poput bicikle pružiće vam jedinstven izgled, neverovatan osećaj u vožnji i svakako dodatnu sigurnost.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  ZOOM hidraulične kočnice sa diskovima prečnika 160 mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice i ugrađena ABS funkcija pobrinuće se za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti u svim uslovima vožnje.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera