Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Off Road Legenda
Dualtron Ultra 2 UP

Legenda među e-trotinetima, dobio je ime po ultra visokim performansama. Ekstremno snažan i brz, svoju pravu narav najbolje će vam pokazati u uslovima off-road vožnje. Sa lakoćom će savladava sve neravnine i uspone pružajući vam sigurnu avanturu.

MAX
6640W
72V
40Ah LG
Max Speed
100km/h

Dualtron Ultra 2 UP nam stiže kao naslednik legendarnog Dualtron Ultra 2 modela, ali sada sa većom baterijom (72V40Ah), novom EY4 kontrolnom tablom sa IPX7 sertifikatom za vodonepropusnost, inovativnom aplikacijom, širim volanom (685mm vs 600mm), ojačanim mehanizmom za sklapanje, snažnom prednjim LED lampom od 30W, migavcima i sirenom. Vrhunski kvalitet i izdržljivost ovog premium modela pružiće vam godine i godine uživanja u vožnji na svim vrstama podloge.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON Ultra 2 UP skutera

Cena: 2.599,00€ 3.299,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Ultra 2 UP opremljena je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 135km

  Sada sa 72V40Ah LG baterijom Dualtron Ultra 2 UP preći će do 135 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model ima veći kapacitet baterije i domet od mnogih električnih motorcikala.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Jedan od električnih trotineta sa najvećom nosivošću, čak i pod punim opterećenjem kompenzovaće sve neravnine na putu i sa lakoćom se popeti uz sve uspone na koje naiđete.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 6,3 – 28,6h

  Vreme punjenja baterije 72V40Ah LG sa standardnim punjačem je 28,6h, sa brzim punjačem 8h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 6,3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Dualtron Ultra 2 UP opremljena je multifunkcionalnim prekidačem koji se nalazi na levoj strani volana i sadrži tastere za sirenu, migavce i svetlo.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Dualtron Ultra 2 UP nam dolazi sa dodatno ojačanim mehanizmom preklopa i sklopivim ručkama volana. Sistem za brzo sklapanje stuba volana sastoji se od klizača i dve QR ručice, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 45,8 kg teškog e-trotineta.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron Ultra 2 UP je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Snažna LED svetla 6 napred, 2 pozadi i 5 u repu trotineta, integrisani migavci, stop svetla i sirena, obezbediće vam sigurnu i bezbednu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, kao i mogućnost podešavanja putem aplikacije, pružiće vam čaroban izgled, veću sigurnost i 360° vidljivost u toku vožnje.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža zadnjeg vešnja, kao i izmenljivi elastomeri prednjeg vešanja uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom tvrde tvrdoće (crni elastomer) i zadnjim elastomerima tvrde tvrdoće (crni elastomer).

 • 11″ OFF ROAD GUME

  Dualtron Ultra 2 dolazi sa 11” off road gumama sa unutrašnjom širine 3,7” koje će vam obezbediti siguran prolaz bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se NUTT hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera