Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

DUALTRON Togo

Otkrijte Dualtron Togo, lagan, zabavan i dinamičan električni trotinet koji je spreman da otvori novo poglavlje u vašem načina kretanja kroz grad. Lako sklopiv i prenosiv, predstavlja čist spoj inovacije, funkcionalnosti i kvaliteta, a uz brojne mogućnosti podešavanja može se prilagoditi individualnim potrebama svakog korisnika.

MAX
900W
36V
7,8Ah
Max Speed
34km/h

Premium kvalitet izrade, prelep dizajn, mala težina, podesiva suspenzija, IPX5 standard za vodotpornost, novi EY2 veliki displej, kontrola putem aplikacije, kompletna signalizacija, gumiran dek, ABS, tempomat i sve to u do sada neviđenom budžet friendly pakovanju.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON TOGO e-skutera

Cena: 539,00€ 599,00€(36V7,8Ah) Cena: 599,00€ 659,00€(36V12Ah) PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 34 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 900 W

  Dualtron Togo opremljen je sa snažnim motorom nominalne snage 420W, odnosno maksimalne snage 900W, što ga čini odličnim izborom za vaše upoznavanje sa svetom Dualtron e-skutera.

 • Maksimalni domet 20-30 km

  U zavisnosti od kapaciteta baterije Dualtron Togo će vam obezbediti do 30 km vožnje u optimalnim uslovima (vozač težine 75kg, ravna površina, eco mod, temperatura 26°C): 36V7,8Ah CN (20km) i 36V12Ah CN(30km).

 • Maksimalna nosivost 100 kg

  Čak i pri punom opterećenju Dualtron Togo pruža odlične performanse, a udobnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 27%(15°)

  Opremljen snažnim motorom Dualtron Togo će savladati sve uspone do 27% (15°) obezbeđujući glatku i dinamičnu vožnju.

 • Vreme punjenja 5,2 – 8h

  Dualtron Togo nam dolazi opremljen sa punjačem 41,5V 1,5A, pa je vreme potrebno za punjenje 36V7,8Ah baterije 5,2h, dok je za punjenje 36V12Ah baterije potrebno 8h. Za ovaj model nije dostupan brzi punjač.

Kontrola

 • Nova EY2 Instrument tabla

  Nova EY2 kontrolna tabla stiže sa centralno pozicioniranim velikim dislejom, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, podešavanjima putem aplikacije, šifrom za otključavanje, limiterom brzine u rasponu od 5 do 100%, funkcijom protect BMS cut, safe mode-om i prelepim dizajnom.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Multifunkcionalni prekidač se nalazi na levoj strani volana i sadrži ON/OFF prekidač za paljenje, prekidač za migavce i svetlo.

KOMPAKTAN
SKLOPIVI MEHANIZAM

Dualtron Togo je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Ovaj električni skuter dolazi sa brzim, jednostavnim i pouzdanim mehanizmom za sklapanje koji je lak i brz za korišćenje.

Svetlosni sistem

 • PREDNJI FAR

  Dualtron Togo opremljen je prednjim farom na stubu volana, koji će vam obezbediti ugodnu i bezbednu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva LED svetla napred i dva pozadi, integrisanim migavcima i stop svetlom u zadnjem blatobranu, Dualtron Togo je bezbedan i dobro osvetljen trotinet za sve uslove vožnje.

 • MEHANIČKO ZVONO

  Opremljen sa mehaničkim zvonom, Dualtron Togo je električni trotinet sa kompletnom signalizacijom i svim bezbednosnim standardima u ovoj kategoriji vozila.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA OPRUGOM

  Dualtron Togo nam dolazi sa unapređenim i podesivim prednjim i zadnjim opružnim vešanjem. Na prednjem vešanju se nalazi prsten za podešavanje tvrdoće opruge, dok se sa donje strane deka na zadnjem delu nalazi matica čijim dotezanjem i otpuštanjem možete podesiti tvrdoću zadnjeg amortizera.

 • 9″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Togo je opremljen unapređenim tube gumama od 9” i pogodan je za urbane ali i za umerene terenske puteve. Nove 9” gume u kombinaciji sa odličnim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati putem aplikacije.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera