Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Inovativan Dualtron trotinet
DUALTRON Popular (dual motor)

Naelektriši se, stigao je potpuno novi Dualtron Popular. Inovativan, elegantan i robustan, izgleda kao da je stigao sa druge planete. Spoj stila, performansi i najnaprednijih funkcija, čine ga jednim od najinovativnijih e-trotineta na svetskom tržištu.

MAX
2940W
52V
25Ah
Max Speed
65km/h

Potpuno nova EY2 kontrolna tabla, napredna aplikacija, kompletna signalizacija i sirena, unapređen preklopni mehanizam, unapređeni kontroleri i luksuz u svakom detalju, čine ovaj električni trotinet idealnim za gradsku vožnju, rekreaciju i nove avanture pružajući potpuno novi doživljaj vožnje.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON Popular (dual motor) skutera

Cena: 1.079,00€ 1.199,00€(52V20Ah) Cena: 1.259,00€ 1.399,00€(52V25Ah LG) PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 2940 W

  Dualtron Popular (dual motor) je opremljen sa dva motora nominalne snage 450W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih Dualtron e-trotineta.

 • Maksimalni domet 60 – 80 km

  U zavisnosti od kapaciteta baterije Dualtron Popular (dual motor) će vam obezbediti do 80 km vožnje u optimalnim uslovima (vozač težine 75 kg, ravna površina, eco mod, temperatura 26°C): 52V20Ah (60km) i 52V25Ah LG (80km).

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Dualtron Popular pruža izvanredne performanse i udobnost, čak i pri punom opterećenju. Vaše iskustvo vožnje ostaje beskompromisno, bez obzira na uspone i opterećenje.

 • Maksimalni uspon 37 %

  Sada sa 2 snažna motora, Dualtron Popuar savladava uspone do 37% (20°), osiguravajući da da čak i ekstremni usponi ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 • Vreme punjenja 2,9 – 12,5h

  Vreme punjenja baterije 52V20Ah sa standardnim punjačem je 10h, a sa brzim punjačem 2,8h. Vreme punjenja baterije 52V25Ah LG sa standardnim punjačem je 12,5h, a sa brzim punjačem 3,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 2A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

Kontrola

 • Nova EY2 Instrument tabla

  Potpuno nova EY2 kontrolna tabla stiže sa centralno pozicioniranim velikim dislejom, IPX5 rejtingom za vodonepropusnost, podešavanjima putem aplikacije, šifrom za otključavanje, limiterom brzine u rasponu od 5 do 100%, funkcijom protect BMS cut, safe mode-om i prelepim dizajnom.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  MF prekidač koji se nalazi na levoj strani volana sadrži tastere za sirenu, migavce i svetlo, dok MF prekidač koji se nalazi sa desne strane volana sadrži tastere POWER za uključivanje i SINGLE/DUAL za izbor aktivnog broja motora.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Dualtron Popular je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet dolazi sa potpuno novim inovativnim mehanizmom za sklapanje koji vam omogućava da za svega par sekundi sklopite ovaj e-trotinet, uključujući i sklapanje volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Dualtron Popular je opremljen prednjim LED svetlom snage 2 x 3W koje se nalazi na stubu volana, snažnim LED PCB-om na zadnjem blatobranu, prednjim i zadnjim migavcima, a za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LED SVETLA

  LED PCB sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  DVOSTRUKIM PREČKAMA

  Dualtron Popular ima centralno prednje vešanje sa dvostrukim prečkama koje se sastoji od uspravno postavljene opruge i vazdušnog amortizera u centru. Zadnje centralno vešanje se sastoji od horizontalno postavljene snažne opruge sa elastomerom u sredini. Ova kombinacija pruža odličnu udobnost i sa lakoćom savladava neravnine na putu.

 • 9″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Popular je opremljen tube gumama od 9” i pogodan je za urbane ali i za umerene terenske puteve. 9” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica. Elektronsku kočnicu podesivog intenziteta i ABS funkciju možete aktivirati, deaktivirati i podešavati putem aplikacije na vašem telefonu.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera