Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

E – čudovište
Dualtron THUNDER 3

Stigao je Dualtron Thunder 3, sada sa još naprednijim funkcijama i dizajnom u odnosu na svog prethodnika Dualtron Thunder 2. Ovaj model postavlja nove standarde u svetu električnih trotineta, ugrađujući najnovije tehnološke inovacije i pružajući neverovatno iskustvo vožnje.

MAX
10800W
72V
40Ah LG
Max Speed
100km/h

Dualtron Thunder 3 dolazi sa sertifikatima za vodootpornost (IPX5 za trotinet i IPX7 za EY4), većim i efikasnijim motorima, posebnim tasterom za turbo funkciju, novim mehanizmom za sklapanje, jačim i širim stubom volana, širim volanom (700mm vs 609mm), amortizerom volana, 50% snažnijim hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona, dužim dekom, inovativnom aplikacijom i snažnim prednjim LED svetlima (2x30W), što ga čini pravim izborom za sve one koji traže najbolje.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron THUNDER 3 skutera

Cena: 3.499,00€ 4.499,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

PERFORMANSE

 • MAKSIMALNA BRZINA 100 KM/H

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 10800 W

  Magneti su povećani za 10mm kako bi se postigla veća snaga i poboljšala efikasnost motora, savršena konverzija energije u ubrzanje. Pritiskom na taster TURBO Dualtron Thunder 3 dobiće dodatnu snagu i osloboditi čist adrenalin uz maksimalnih 10.800W.

 • MAKSIMALNI DOMET 135KM

  Dualtron Thunder 3 sa 72V40Ah LG baterijom preći će do 135 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model ima veći kapacitet baterije i domet od mnogih električnih motorcikala.

 • MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

  Dualtron Thunder 3 će pružiti sigurnu vožnju i ekstremene performanse čak i pod maksimalnim opterećenje od 120 kg. Na najvećim uzbrdicama pod punim opterećenjem ubzanje ne prestaje.

 • MAKSIMALNI USPON 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • VREME PUNJENJA 6,3 – 28,6H

  Vreme punjenja baterije 72V40Ah LG sa standardnim punjačem je 28,6h, sa brzim punjačem 8h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 6,3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Kao i kod svog prethodnika Dualtron Thunder 2 modela, multi switch nam dolazi sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za snažnu prednju LED lampu, bočne LED barove, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

 • TURBO PREKIDAČ

  Pritiskom na taster TURBO koji se nalazi sa desne strane volana, oslobodićete dodatnih 15 ampera, odnosno 30% dodatne snage. Ovaj taster izazvaće adrenalinski šok čak i kod najiskusnijih vozača

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Dualtron Thunder 3 nam dolazi sa potpuno novim sistemom za brzo sklapanje koji se je stvoren sa misijom da obezbedi sigurnost vozača. Jednostavnim pritiskom pina sklapanja oslobađate QR ručicu, dok njenim povlačenjem ka dole sklapate stub volana u svega par sekundi i bez fizičkog napora. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNE PREDNJE LED LAMPE

  Dualtron Thunder 3 je opremljen sa 2 snažne prednje LED lampe (2x30W) koje se nalaze na stubu volana. Predviđene su za kratka svetla i obezbeđuju vam odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Četiri snažna LED svetla napred, četiri pozadi, LED svetlo u repu, kao i integrisana stop svetla i migavci pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja putem aplikacije, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • DUALTRON VEŠANJE
  3-ĆE GENERACJA

  Potpuno novi sistem DUALTRON suspenzije pružiće vam neverovatan osećaj udobnosti i mekoće. Projektovano je da bude dugotrajno, neverovatno udobno i dugotrajno.

 • PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Jednostavnom promenom debljine gumenih zaptivki podešavate željni stepen tvrdoće vešanja, bez bojazni od temperaturnih efekata.

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11″ TUBELESS GUME

  Dualtron Thunder 3 stiže nam sa 11” tubeless NO FLAT gumama. Unutrašnja gazna površina ove gume presvučena je slojem lepljivog gela i obezbediće vam siguran povratak čak i ako se guma probuši.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Dualtron Thunder 3 stiže nam sa NUTT hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona i 50% više zaustavne moći, dodatno ojačanim diskovima prečnika 160mm, podesivim intenzitetom elektronske kočnice (EBS-P3) i ABS funkcijom koju sada možete podešavati i putem aplikacije (ABS) i na EY4 kontrolnoj tabli (P4).

 • AMORTIZER VOLANA

  Ovaj model je fabrički opremljen amortizerom volana koji samostalno podešavate po potrebi, a njegova najvažnija funkcija je pomoć pri apsorbciji naglih pokreta okretanja volana koji bi inače mogli dovesti do gubitka kontrole.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera