Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Najmoćniji električni trotinet
DUALTRON X LIMITED

Stigao je Dualtron X Limited, sada još jači, brži i sa većim dometom od njegovog prethodnika Dualtron X2 UP modela. Nova zver među trotinetima predstavlja sam vrh današnjeg inženjeringa i spaja na jednom mestu najnapreniju dostupnu tehnologiju današnjice.

MAX
12000W
84V
60Ah LG
Max Speed
110km/h

U odnosu na svog prethodnika Dualtron X Limited nam dolazi sa 50% više snage, 50% većim dometom, dodatno ojačanom suspenzijom, 50% snažnijim hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona, dužim dekom, kratkim i dugim svetlima tri puta većeg intenziteta i naprednom aplikacijom koja dolazi uz EY4 vodonepropusnu kontrolnu tablu i namenjen je najzahtevnijim korisnicima.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON X LIMITED skutera

Cena: 4.999,00€ 7.199,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 110 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 12000 W

  Dualtron X Limited je opremljen sa dva motora neverovatne pik snage 12.000W, a uz mogućnost podešavanja snage, brzine i ubrzanja pružiće vam sve u rasponu od ležerne vožnje po prirodi do izazivanja šoka čak i kod najekstremnijih zavisnika od adrenalina.

 • Maksimalni domet 170km

  Sa najkvalitetnijom LG baterijom do sad neviđenog kapaciteta 84V60Ah (5KWh) i dometom od 170km, Dualtron X Limited vas može prevesti u cugu od Beograda do Temišvara bez dopune baterije i da vam pritom ostane energije za obilazak šireg centra grada.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Sada sa dodatno ojačanom konstrukcijom i još snažnijim amortizerima Dualtron X Limited vam garantuje osećaj u vožnji kao u Mercedesu S klase, bez obzira na vašu težinu. Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa Dualtron X Limited modelom, suvišno je pričati o usponima, jer ovaj model ne prestaje da ubrzava bez obzira na uspone i vašu težinu.

 • Vreme punjenja 7,5 – 15h

  Vreme punjenja pogonske baterije 84V60Ah LG sa pripadajućim punjačem je 15h, dok je za punjenje sekundarne baterije za svetla 11V20Ah potrebno 2,5h. Ovaj model dolazi fabrički sa brzim punjačem 84V4A i standardnim za svetla 12V5A. Glavnu bateriju je moguće puniti sa 2 punjača (opciono) i skratiti vreme punjenja na 7,5h.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • SUB BATTERY VOLTMETAR

  Poseban voltmetar za pomoćnu bateriju nalazi se centralno na vrhu stuba volana. Pružiće vam precizne podatke o stanju vaše 12V20Ah baterije za svetla i omogućiti bezbedan povratak kući.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multi switch dolazi nam sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za snažnu prednju LED lampu, bočne LED barove, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

Baterija i
sistem hlađenja
bez ventilatora

Glavna LG baterija kapaciteta 84V60Ah daje energiju snažnim motorima za domet i do 170 km, dok pomoćna baterja kapaciteta 12V20Ah napaja snažno osvetljenje na ovom prestižnom modelu.
Sistem hlađenja bez ventilatora je sistem za hlađenje kontrolera visokog učinka koji se prvi put pojavljuje na Dualtron X modelima. Na Dualtron X Limited modelu dodatno ugrađeni i bočni hladnjaci, indikator temperature kontrolera na EY4 kontrolnoj tabli, kao i prevent BMS CUT funkcija za dodatnu zaštitu. Ovaj sistem efikasno smanjuje toplotu proizvoda i osigurava vam bezbednu vožnju bez straha od pregrevanja.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNE PREDNJE LED LAMPE

  Dualtron X Limited je opremljen sa 3 snažne prednje LED lampe (3x30W) koje se nalaze na stubu volana. Donje dve su predviđene za kratka svetla, a gornja za dugo svetlo i do sada ovako snažno osvetljenje nismo videli ni na jednom električnom trotinetu.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetala napred (2x5W) koja ujedno imaju funkciju migavaca i četiri LED svetla pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla, migavci i sirena.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED barovi sa obe strane stuba volana ali i sa obe strane gazišta stižu nam u RGB boji i podešavaju se putem aplikacije. Osim što lepo izgledaju ova svetla pružaju vidljivost od 360° što će vam obezbediti dodatnu sigurnost i zaštitu u vožnji.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Četiri plava LED svetla sa donje strane gazišta, kao i svetleće ratkapne sa Dualtron logom čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao san svakog marketinškog direktora.

UPRAVLJIVOST

 • HIDRAULIČNO VEŠANJE SA
  19-STEPENSKIM PODEŠAVANJEM

  Dualtron X Limited stiže sa dodatno ojačanim oprugama (950 lbs/in) i ima najbolje vešanje koje smo kod e-trotineta do sada videli. Prednje i zadnje vešanje sa oprugom i hidraulikom moguće je podesiti u 19 nivoa uz pomoć prstena za podešavanje klirensa i tvrdoće opruge, kao i dugmeta za kontrolu tvrdoće hidraulike.

 • HIDRAULIČKI REGULATOR

  Okrećite dugme za kontrolu hidraulike kako biste podesili tvrdoću vešanja. Podešavanje se vrši u skladu sa težinom vozača, vrstom podloge, kao i ličnim preferencijama.

 • PODEŠAVANJE VISINE VEŠANJA

  Uz pomoć prstena za podešavanje napetosti opruge suspenzije, podešavate visinu e-trotineta i tvrdoću vešanja baš po vašoj meri.

 • 13″ ULTRA ŠIROKE TUBELESS GUME

  Masivne 13’’ tubeless gume širine 5’’ čine ovaj skuter ultra stabilnim čak i pri velikim brzinama. Za Dualtron X Limited nisu problem neravnine i udubljenja na putu, a on čvrsto stoji na zemlji i pri ubrzanju i pri kočenju.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS KOČNICA

  Dualtron X Limited stiže nam sa NUTT hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona i 50% više zaustavne moći, dodatno ojačanim diskovima prečnika 160mm, podesivim intenzitetom elektronske kočnice (EBS-P3) i ABS funkcijom koju sada možete podešavati i putem aplikacije (ABS) i na EY4 kontrolnoj tabli (P4).

 • AMORTIZER VOLANA

  Naš najprestižniji model fabriči je opremljen amortizerom volana koji samostalno podešavate po potrebi, a njegova najvažnija funkcija je pomoć pri apsorbciji naglih pokreta okretanja volana koji bi inače mogli dovesti do gubitka kontrole.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera