Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Bezbedan
Dualtron City

Svakako potpuno drugačiji ali i dalje čistokrvni Dualtron. Sa dimenzijom točkova poput bicikle, ugrađenim migavcima i sirenom, prelepim dizajnom ali i vrhunskim performansama City je čista zabava na dva točka u luksuznom izdanju

MAX
4000W
60V
25Ah LG
Max Speed
70km/h

Veoma snažan i brz ali bez agresivnog starta, izrazito stabilan, ekstremno udoban, sa lakoćom savladava sve neravnine na putu i pruža visok nivo sigurnosti u vožnji. Idealan je izbor za sve kojima su bezbednost, komfor i vrhunski dizajn na prvom mestu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron CITY e-skutera

Cena: 1.799,00€ 2.199,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 70 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4000 W

  Dualtron City uparen je sa 2 snažna motora, veoma snažno ubrzava, izrazito je stabilan i pri punoj brzini i daje vam osećaj dodatne sigurnosti i samopouzdanja.

 • Maksimalni domet 90 km

  Dualtron City sa 60V25Ah LG izmenljivom baterijom preći će do 90 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model je savršen izbor za duže relacije, off-road avanture i gradsku vožnju.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron City će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok udobnost i stabilnost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 37 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron City će sa lakoćom savladati sve uspone do 37%.

 • Vreme punjenja 3 – 14,3h

  Vreme punjenja baterije 60V25Ah LG sa standardnim punjačem je 14,3h, sa brzim punjačem 3,8h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 6,5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multifunkcionalni prekidač stiže sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Sadrži zasebne tastere za svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu i eco/turbo način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron City je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 41,2 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Četiri snažna LED svetla napred, 4 LED svetla na zadnjem blatobranu i integrisana stop svetla i migavci pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka, na sve četiri viljuške točka i celom dužinom zadnjeg blatobrana, uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam jedinstven izgled i mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LOGO LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron City, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer) i zadnjim tvrde tvrdoće (crni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 15″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron City je prvi Dualtron koji dolazi sa 15” tube gumama. Sa dimenzijom točkova poput bicikle pružiće vam jedinstven izgled, neverovatan osećaj u vožnji i svakako dodatnu sigurnost.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se ZOOM hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera