Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Ultimativni električni trotinet
DUALTRON X2 UP

Ako vam se od sve ove snage, brzine i tehnologije nije već zavrtelo u glavi, Minimotors ima keca u rukavu. Najmoćniji Dualtron i zver među skuterima je čista kombinacija performansi, adrenalina i svih najnovijih funkcija koje se mogu pronaći u današnjoj ponudi.

MAX
8300W
72V
45Ah LG
Max Speed
110km/h

Sada još jači i brži, stigao nam je naslednik ultimativnog Dualtron X modela. Dualtron X2 je super moćna mašina i jedan od najvećih električnih skutera na planeti. Vožnja Dualtron X2 se razlikuje od vožnje bilo kog električnog Dualtron skutera koji se nalaze u Minimotorsovoj ponudi. Široke gume, vešanje, i njegova snaga čine ga izrazito stabilnim čak i pri najvećim brzinama.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON X2 up skutera

Cena: 3.999,00€ 5.599,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 110 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 8300 W

  Dualtron X2, još jači i brži od svog prethodnika, jedan je od najbržih električnih skutera koji su danas dostupni. Dvostruki BLDC HUB motori maksimalne snage 8300W čine Dualtron X2 brzim poput rakete.

 • Maksimalni domet 150km

  Dualtron X2 UP sa 72V45Ah LG baterijom preći će do 150 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Dualtron X2 UP je super moćna mašina i svakako jedan od modela e-trotineta sa najvećim dometom na planeti.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron X2 će vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

 • Vreme punjenja 7 – 9h

  Vreme punjenja pogonske baterije 72V45Ah LG sa brzim punjačem je 9h, sa standardnim + brzim punjačem 7h, dok je za punjenje sekundarne baterije za svetla 11V12,4Ah LG sa standardnim punjačem potrebno 2,5h. Ovaj model dolazi fabrički sa brzim punjačem 72V5A i standardnim za svetla 12V5A.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • SUB BATTERY VOLTMETAR

  Poseban voltmetar za pomoćnu bateriju nalazi se centralno na vrhu stuba volana. Pružiće vam precizne podatke o stanju vaše 11V12,8Ah baterije za svetla i omogućiti bezbedan povratak kući.

 • MULTIFUNKCIONALNI
  PREKIDAČ

  Novi multi switch nam dolazi sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za snažnu prednju LED lampu, bočne LED barove, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

Baterija i
sistem hlađenja
bez ventilatora

Glavna LG baterija snage 3240 Wh daje energiju snažnim motorima za domet i do 150 km, dok pomoćna baterja snage 140 Wh napaja snažno osvetljenje na ovom prestižnom modelu.
Sistem hlađenja bez ventilatora je sistem za hlađenje kontrolera visokog učinka koji se prvi put pojavljuje na Dualtron X2 modelu. Ovaj sistem efikasno smanjuje toplotu proizvoda i osigurava vam bezbednu vožnju dok uživate.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron X2 je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa osam snažnih LED svetala napred i četiri pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla, migavci i sirena.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa obe strane stuba volana ali i sa obe strane gazišta sada nam stiže u RGB boji i sa daljinskim upravljačem. Osim što lepo izgledaju ova svetla pružaju vidljivost od 360° što će vam obezbediti dodatnu sigurnost i zaštitu u vožnji.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Četiri plava LED svetla sa donje strane gazišta, kao i svetleće ratkapne sa Dualtron logom čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao san svakog marketinškog direktora.

UPRAVLJIVOST

 • HIDRAULIČNO VEŠANJE SA
  19-STEPENSKIM PODEŠAVANJEM

  Dualtron X2 ima najbolje vešanje koje smo kod e-trotineta dosad videli. Prednje i zadnje vešanje sa oprugom i hidraulikom moguće je podesiti u 19 nivoa uz pomoć prstena za podešavanje klirensa i tvrdoće opruge, kao i dugmeta za kontrolu tvrdoće hidraulike.

 • HIDRAULIČKI REGULATOR

  Okrećite ručicu za kontrolu hidraulike kako biste podesili tvrdoću vešanja. Podešavanje se vrši u skladu sa težinom vozača i ličnim preferencijama.

 • PODEŠAVANJE VISINE VEŠANJA

  Uz pomoć prstena za podešavanje napetosti opruge suspenzije, podešavate visinu e-trotineta i tvrdoću vešanja baš po vašoj meri.

 • 13″ ULTRA ŠIROKE TUBELESS GUME

  Masivne 13’’ tubeless gume širine 5’’ čine ovaj skuter ultra stabilnim čak i pri velikim brzinama. Za Dualtron X2 nisu problem neravnine i udubljenja na putu, a on čvrsto stoji na zemlji i pri ubrzanju i pri kočenju.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se NUTT hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

 • AMORTIZER VOLANA

  Naš najprestižniji model fabriči je opremljen amortizerom volana koji samostalno podešavate po potrebi, a njegova najvažnija funkcija je pomoć pri apsorbciji naglih pokreta okretanja volana koji bi inače mogli dovesti do gubitka kontrole.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera