Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Lak i okretan
Dualtron Spider 2

Naslednik legendarnog Spider-a ovaj put nam stiže sa potpuno novim dizajnom, snažnijim motorima i znatno većim dometom. Idealan je za gradske vožnje i duže relacije, a uz malu težinu i visoke performanse mogućnosti su bezbrojne.

MAX
1992W
60V
30Ah
Max Speed
80km/h

Izuzetno lak, brz i okretan, sa motorima maksimalne snage 3600W, brzinom 70km/h i dometom do 105km, Spider 2 je šampion lake kategorije sa performansama teškaša. Sada kompromisa više nema, jer ojačana konstrukcija dozvoljava težinu vozača do 120kg.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron SPIDER 2 e-skutera

Cena: 2.699,00 € 3.020,00 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 70 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3600 W

  Dualtron Spider 2 uparen je sa 2 snažna motora, veoma snažno ubrzava i izrazito je lagan i upravljiv.

 • Maksimalni domet 105km

  Dualtron Spider 2 sa 60V30Ah LG baterijom preći će do 105 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model je savršen izbor za duže relacije, gradsku i rekreativnu vožnju.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Ovaj put naslednik Spider-a dolazi sa nešto većom nosivošću, pa sada i vozači težine do 120kg mogu uživati u vožnji ovog super trotineta.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Spider 2 će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

 • Vreme punjenja 3,6 - 17,1h

  Vreme punjenja baterije 60V30Ah LG sa standardnim punjačem je 17,1h, sa brzim punjačem 4,6h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 3,6h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 6,5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Multifunkcionalni prekidač, koji se nalazi na levom delu volana, sadrži taster za upozoravajuće migavce i eco/turbo način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Spider 2 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 26 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Četiri snažna LED svetla napred, 4 LED svetla u repu i integrisana stop svetla pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i na oba boka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron Spider 2, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža zadnjeg vešnja, kao i izmenljivi elastomeri prednjeg vešanja uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje-meke tvrdoće (plavi elastomer) i zadnjim elastomerima srednje tvrdoće (žuti elastomer).

 • 10" TUBE GUME

  Dualtron Spider 2 dolazi sa velikim 10“ gumama sa unutrašnjom širine 2,25“ kao i njegov prethodnik. Oni od vas koji su i ranije koristili e-skutere složiće se da je veličina guma jedna od bitnijih stvari.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se Jak mehaničke kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera