Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uragan na točkovima
Dualtron Storm

Ekstremna snaga, vrhunske performanse, akcenat na kvalitet, komfor i luksuz svrstavaju ovaj električni trotinet u red najprestižnijih Dualtron modela. Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i umerenoj off road vožnji po brdskim stazama.

MAX
80000W
72V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Brz kao metak, snažan kao uragan, prelepog dizajna uz vrhunski kvalitet izrade Dualtron Storm namenjen je pravim ljubiteljima i poznavaocima hi-performance e-trotineta. Prvi je Minimotors-ov model sa lako izmenljivom baterijom koja se može puniti nezavisno od trotineta.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Storm e-skutera

Cena: 2.999,00 € 4.700,00 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Storm je opremljen sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste već vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 110km

  Dualtron Storm sa 60V31,5Ah LG izmenljivom baterijom preći će do 110 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i umerenoj off road vožnji po brdskim stazama.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron Storm će vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 4,9 - 22,5h

  Vreme punjenja baterije 72V31,5Ah LG sa standardnim punjačem je 22,5h, sa brzim punjačem 6,3h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 4,9h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • BATTERY VOLTMETAR

  Izdvojen voltmetar baterije ugrađen u gazište služi za lakši pregled statusa baterije, nalazi se samo kod naših najluksuznijih modela i obezbediće vam siguran povratak sa vožnje i najpreciznije podatke o vašoj bateriji.

 • MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

  Novi multi switch dolazi nam sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za LED svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu ali i eco/turbo način rada motora.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Storm je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 45,5 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i pet u nizu u repu trotineta, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađeni su migavci, sirena i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron Storm, kao i osvetljene prednje i zadnje viljuške, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje tvrdoće (žuti elastomer) i zadnjim srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11" TUBELESS GUME

  Dualtron Storm dolazi sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se NUTT hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera