Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uragan na točkovima
Dualtron Storm

Ekstremna snaga, vrhunske performanse, akcenat na kvalitet, komfor i luksuz svrstavaju ovaj električni trotinet u red najprestižnijih Dualtron modela. Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i umerenoj off road vožnji po brdskim stazama.

MAX
80000W
72V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Brz kao metak, snažan kao uragan, prelepog dizajna uz vrhunski kvalitet izrade Dualtron Storm namenjen je pravim ljubiteljima i poznavaocima hi-performance e-trotineta. Prvi je Minimotors-ov model sa lako izmenljivom baterijom koja se može puniti nezavisno od trotineta.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Storm e-skutera

Cena: 3.857,57€ 4.286,19€ PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Storm je opremljen sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste već vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 110km

  Sa lako izmenljivom LG baterijom od 72V 31,5Ah koja se može puniti nezavisno od trotineta Minimotors otvara novo poglavlje u svetu mikromobilnosti.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron Storm će vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • BATTERY VOLTMETAR

  Izdvojen voltmetar za glavnu i pomoćnu bateriju nalazi se samo kod našeg najluksuznijeg modela i služi za siguran povratak i najpreciznije podatke o vašoj bateriji.

 • MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

  Novi multi switch dolazi nam sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za LED svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu ali i eco/turbo način rada motora.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Storm je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 45,5 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i pet u nizu u repu trotineta, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađeni su migavci, sirena i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron Storm, kao i osvetljene prednje i zadnje viljuške, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • 3 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  U zavisnosti od težine vozača i ličnih preferencija, možete menjati visinu tako što ćete podesiti ugao viljuške vešanja.

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • 11" TUBELESS GUME

  Dualtron Storm dolazi sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja hidraulična disk kočnica sa diskovima od 160 mm. Sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli ovom e-trotinetu nemamo šta dodati.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera