Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

E - čudovište
Dualtron Thunder

Predstavlja ozbiljno e-čudovište namenjeno vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji, vožnji po brdskim stazama i off-road avanturama. Sinonim je za luksuz, komfor i preformanse i najviše puta je proglašen za najbolji e-trotinet na svetu.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Ukoliko tragate za najmoćnijim i najluksuznijim Minimotorsovim modelom (ukoliko se izuzme Dualtron X koje je u posebnoj kategoriji teškaša), električni trotinet sa brutalnim ubrzanjem i maksimalnom brzinom, top kvalitetom izrade i prelepim dizajnom onda je Dualtron Thunder pravi izbor za vas. Thunder je verovatno najbolji električni trotinet koji se danas može kupiti.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Thunder e-skutera

Cena: 2.999,00 € 3.351,65 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 80 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 5400 W

  Dualtron Ultra opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 5400W. Ubrzava brutalno, a ukoliko prvi put vozite high performance skuter bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 120 km

  Sa LG baterijom od 60V 35Ah i maksimalnom snagom 5400W Dualtron Thunder svakako nije pravljen samo za kraće relacije.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Dualtron Thunder će pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse za sve vozače do 120 kg. Čak i na uzbrdici pod punim opterećenjem Thunder ne prestaje da snažno ubrzava.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Thunder je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 43 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i četiri pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava LED svetla sa donje strane gazišta čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao da je iskočio iz naučno fantastičnog filma.

UPRAVLJIVOST

 • 3 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  U zavisnosti od težine vozača i ličnih preferencija, možete menjati visinu tako što ćete podesiti ugao ruke vešanja.

 • PREDNJE I ZADNJE
  VEŠANJE SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • 11" TUBELESS GUME

  Dualtron Thunder dolazi sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja hidraulična disk kočnica sa diskovima od 160 mm. Sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli ovom e-trotinetu nemamo šta dodati.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera