Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Off Road Legenda
Dualtron Ultra 2

Legenda među e-trotinetima, dobio je ime po ultra visokim performansama. Ekstremno snažan i brz, svoju pravu narav najbolje će vam pokazati u uslovima off-road vožnje. Sa lakoćom će savladava sve neravnine i uspone pružajući vam sigurnu avanturu.

MAX
80000W
72V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Stiže nam kao naslednik legendarnog Dualtron Ultra modela. Sada još jači i brži, dolazi nam sa većom baterijom, kontrolerom izmeštenim u rep trotineta, sklopivim volanom, kao i hidrauličnim kočnicama. Vrhunski kvalitet i izdržljivost ovog premium modela pružiće vam godine i godine uživanja u vožnji na svim vrstama podloge.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Ultra 2 e-skutera

Cena: 3.306,49€ 3.673,87€ PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Ultra 2 opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 120km

  Sa LG baterijom od 72V 35Ah i maksimalnom snagom 6640W Dualtron Ultra 2 obezbediće vam sigurnu avanturu i mogućnost da obiđete mesta koja vam do sada nisu bila dostupna.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Jedan od električnih trotineta sa najvećom nosivošću, čak i pod punim opterećenjem kompenzovaće sve neravnine na putu i sa lakoćom se popeti uz sve uspone na koje naiđete.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Ultra 2 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Nova Ultra 2 nam dolazi sa u potpunosti sklopivim ručkama volana. Sistem za brzo sklapanje stuba volana ostaje isti i sastoji se od klizača i QR ručice, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 40 kg teškog e-trotineta.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Nova Ultra 2 dolazi nam sa 6 prednjih, 2 zadnja i 5 LED svetala u nizu u repu trotineta. Za dodatnu bezbednost integrisana su stop svetla i sva četiri migavca.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, kao i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem pružiće vam veću sigurnost i 360° vidljivost u toku vožnje.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje po vašim potrebama.

 • 11" OFF ROAD TUBELESS GUME

  Dualtron Ultra 2 dolazi sa 11” off road tube gumama širine 3,7” koje će vam obezbediti siguran prolaz bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja hidraulična disk kočnica sa diskovima od 160 mm. Sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli ovom e-trotinetu nemamo šta dodati.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera