Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Off Road Legenda
Dualtron Ultra v2

Legenda među e-trotinetima, dobio je ime po Ultra visokim performansama. Ekstremno snažan i brz, svoju pravu narav najbolje će vam pokazati u uslovima off-road vožnje. Sa lakoćom će savladava sve neravnine i uspone pružajući vam sigurnu avanturu.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Legendarni Dualtron Ultra v2 je jedan od e-trotineta sa najboljim performansama koje su danas dostupne. Snažan i brz poput Dualtron Thunder-a, ali sa nešto manje opreme, isproban je kroz milione kumulativno pređenih kilometara. Vrhunski kvalitet izrade, uz odgovarajuću negu obezbediće da životni ovog električnog trotineta ne bude kraći od 10 god, odnosno 100.000 km.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Ultra v2 e-skutera

Cena: 2.769,00 € 3.467,22 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 80 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 5400 W

  Dualtron Ultra v2 opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 5400W. Ubrzava brutalno, a ukoliko prvi put vozite high performance skuter bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 100 km

  Sa LG baterijom od 60V 32Ah i maksimalnom snagom 5400W Dualtron Ultra v2 obezbediće vam sigurnu avanturu i mogućnost da obiđete mesta koja vam do sada nisu bila dostupna.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Jedan od električnih trotineta sa najvećom nosivošću, čak i pod punim opterećenjem kompenzovaće sve neravnine na putu i sa lakoćom se popeti uz sve uspone na koje naiđete.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana. Opciono je moguće ugraditi i potpuno sklopiv volan.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i četiri pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su stop svetla i sva četiri migavca.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE
  VEŠANJE SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje po vašim potrebama.

 • 11" OFF ROAD TUBE GUME

  Dualtron Ultra v2 dolazi sa 11” off road tube gumama širine 3,7” koje će vam obezbediti siguran prolaz bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja mehanička disk kočnica. Opremljen je elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera