Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Gradska zujalica
FUTECHER GUN

Ova mala gradska zujalica teška svega 19 kg jedan je od najmanjih i najlakših trotineta u našoj ponudi, ali nemojte dozvoliti da vas veličina zavara jer njegove performanse nadmašuju čak i luksuzne modele mnogih drugih brendova.

Max
1470W
48V
16AhAh
Max Speed
45km/h

Futecher Gun nam stiže sa bočnim LED svetlima na stubu volana i deku, motorom pik snage 1470W, dometom do 50km, maksimalnim opterećenjem od 120 kg, volanom podesivim po visini, sklopivim ručkama volana i pouzdanim i brzim sistemom za sklapanje. Brzina i ubrzanje uz minimalistički dizajn čine ga idealnim za sve kojima kompromis između performansi i prenosivosti nije opcija.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
FUTECHER GUN skutera

Cena: 849,00 € 1.040,00 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 45 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h u skladu sa aktuelnim zakonima. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1470 W

  Futecher Gun je opremljen snažnim motorom pik snage 1470W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih e-trotineta.

 • Maksimalni domet 50 km

  Sa baterijom od 48V15,6Ah i snažnim motorom Futecher Gun je idealan za gradsku i rekreativnu vožnju i u idealnim uslovima može preći do 50 km.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Iako minimalističkog dizajna sa svega 19 kg, Futecher Gun ima maksimalnu nosivost do 120 kg i nosi je sa lakoćom.

 • Maksimalni uspon 35 %

  Futecher Gun sa motorom pik snage 1470W savladava uspone čak do 35% (19°), osiguravajući da da čak i najstrmije gradske ulice ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 • Vreme punjenja 7,8h

  Vreme punjenja baterije 48V15,6Ah sa standardnim punjačem je 7,8h, a za ovaj model nije predviđena upotreba brzog punjača.

Kontrola

 • EYE3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron, Speedway i Futecher e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Futecher Gun je opremljen daljinskim upravljačem za LED svetla, koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Futecher Gun je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-trotineta moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što ga čini jednim od najlakše prenosivih u klasi.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i daju vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Futecher Gun je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

  www.monoblog.com.ar

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA OPRUGOM

  Futecher Gun nam dolazi sa punom suspenzijom i opremljen je prednjim i zadnjim amortizerima sa oprugom koji obezbeđuju prijatnu vožnju uz dobro upijanje neravnina na putu.

 • 8” GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Futecher Gun je opremljen prednjom 8” tube gumom za udobnost, kao i 8×2” zadnjom punom gumom za dugotrajnost i izdržljivost.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (PA) i ABS funkcija (Pd) koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Speedway skutera