Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Gradski zvrk
SPEEDWAY MINI 4 PRO

Legendarni najmanji model električnih trotineta iz Speedway serije, ali nemojte dozvoliti da vas veličina zavara jer njegove performanse nadmašuju čak i luksuzne modele mnogih drugih brendova. Pružiće vam neopisiv osećaj užitka dok bukvalno zujite kroz grad.

MAX
1360W
48V
10Ah
Max Speed
40km/h

Sa težinom od svega 16 kg i jednim od najsnažnijih motora u klasi, Speedway Mini 4 Pro je izrazito brz i okretan. Volan podesiv po visini, sklopive ručke volana, kao i pouzdan i brz sistem za sklapanje čine ovaj trotinet lako prenosivim. Brzina i ubrzanje uz minimalistički dizajn čine ga idealnim za sve početnike kojima kompromis između performansi i prenosivosti nije opcija.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
SPEEDWAY MINI 4 PRO skutera

Cena: 539,00€ 599,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 40 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1360 W

  Speedway Mini 4 Pro opremljen je sa jednim BLDC HUB motorom maksimalne snage 1360W, omogućavajući mu snažno ubrzanje i maksimalnu brzinu 40 km/h.

 • Maksimalni domet 30 km

  Sa baterijom od 48V 10Ah i snažnim motorom Speedway Mini 4 Pro je idealan za kraće gradske relacije i u idealnim uslovima može preći do 30 km.

 • Maksimalna nosivost 100 kg

  Iako minimalističkog dizajna sa svega 16 kg Speedway Mini 4 Pro ima maksimalnu nosivost do 100 kg.

 • Maksimalni uspon 27 %

  Speedway Mini 4 Pro će savladaće čak i neke od najstrmijih ulica u gradu uz maksimalni uspon od 27%.

 • Vreme punjenja 5h

  Vreme punjenja baterije 48V10Ah sa standardnim punjačem je 5h. Za ovaj model nije predviđena upotreba brzog punjača.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Speedway e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Speedway Mini 4 Pro je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-skutera moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što ga čini jednim od najlakše prenosivih u klasi.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu.
  Za dodatnu bezbednost ugrađena su stop svetla, migavci i zvono.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA OPRUGOM

  Speedway Mini 4 Pro poseduje dvostruke prednje i zadnje amortizere sa oprugom koji obezbeđuju prijatnu vožnju uz dobro upijanje neravnina na putu.

 • 8″ GUME

  Speedway Mini 4 Pro je opremljen prednjom 8” tube gumom za udobnost, kao i 8×2” zadnjom punom gumom za dugotrajnost i izdržljivost.

 • ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Speedway skutera