Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Kralj komfora
Dualtron 3

Ima ludi obrtni momenat pa neiskusni vozači se mogu biti zastrašeni njegovom snagom. Predstavlja ulaznicu u svet ultra high performance Dualtron električnih trotineta i budžet verziju Dualtron Thunder-a. Uzimajući sve u obzir Dualtron 3 je fanatastičan izbor za ulazak u svet trkačkih e-skutera.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Ukoliko Thunder prevazilazi vaše potrebe za performansama ali ne želite da se odreknete njegovih funkcionalnosti i dizajna, onda je ovaj model pravi izbor za vas. Ekstremno moćan i uzbudljiv, oličenje čistog luksuza, stvoren je za vožnju na srednje i duže staze, avanturu i rekreativnu vožnju po gradskim stazama i zahtevnim terenima.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron 3 e-skutera

Cena: 2.599,00 € 3.467,22 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3600 W

  Dualtron 3 je uparen sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 3600W. Ubrzava brutalno, a ukoliko prvi put vozite high performance skuter bićete iznenađeni.

 • Maksimalni domet 80 km

  Sa LG baterijom od 60V 28Ah i maksimalnom snagom 3600W Dualtron 3 je namenjen vožnji na srednje i duže staze.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Dualtron 3 će pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse za sve vozače do 120 kg. Čak i na uzbrdici pod punim opterećenjem osećaćete se superiorno.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva snažna motora Dualtron 3 popeće se i uz najstrmije gradske ulice sa lakoćom i bez gubitka brzine.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron 3 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 36 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava LED svetla sa donje strane gazišta čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao da je iskočio iz naučno fantastičnog filma.

UPRAVLJIVOST

 • 3 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  U zavisnosti od težine vozača i ličnih preferencija, možete menjati visinu tako što ćete podesiti ugao ruke vešanja.

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • 10" TUBELESS GUME

  Dualtron 3 dolazi sa 10” tubeless gumama širine 3”, koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti i sa lakoćom kompenzuju neravnine i udubljenja na istrošenim gradskim ulicama.

 • HIBRIDNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja mehaničko hidraulička disk kočnica. Opremljen je elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera