Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Najlepši Dualtron trotinet
DUALTRON Mini LONG BODY (DUAL MOTOR)

Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi. Sada još jači, brži, lepši i funkcionalniji Dualtron Mini Long Body je definitivno jedan od najlepših i najatraktivnijih električnih trotineta na tržištu koji će privući bezbroj radoznalih pogleda.

Max
2940W
52V
21Ah LG
Max Speed
65km/h

Dualtron Mini Long Body (dual motor) nam stiže sa 2 motora, snažnim prednjim LED svetlom, sklopivim volanom, više prostora za noge, novom vodonepropusnom EY3 kontrolnom tablom i naprednom aplikacijom za mobilni telefon. Savršen je izbor za gradsku vožnju i zadovoljava potrebe kako iskusnih vozača, tako i novih korisnika.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron MINI LONG BODY (DUAL MOTOR) skutera

Cena: 999,00€ 1.099,00€(52V12Ah) Cena: 1.079,00€ 1.199,00€(52V15,6Ah) Cena: 1.259,00€ 1.399,00€(52V21Ah LG) PDV uključen u cenuPDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 2940 W

  Dualtron Mini Long Body (dual motor) je opremljen sa dva motora nominalne snage 450W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih Dualtron e-trotineta.

 • Maksimalni domet 40-65 km

  U zavisnosti od kapaciteta baterije Dualtron Mini Long Body (dual motor) će vam obezbediti do 65 km vožnje u optimalnim uslovima (vozač težine 75 kg, ravna površina, eco mod, temperatura 26°C): 52V12Ah CN (40km), 52V15,6Ah CN (50km) i 52V21Ah LG (65km).

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Dualtron Mini Long Body (dual motor) pruža izvanredne performanse i udobnost, čak i pri punom opterećenju. Vaše iskustvo vožnje ostaje beskompromisno, bez obzira na uspone i opterećenje.

 • Maksimalni uspon 37 %

  Sada sa 2 snažna motora, Dualtron Mini Long Body (dual motor) savladava uspone do 37% (20°), osiguravajući da da čak i ekstremni usponi ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 • Vreme punjenja 1,7 – 10,5h

  Vreme punjenja baterije 52V12Ah sa standardnim punjačem je 6h, a sa brzim punjačem 1,7h. Vreme punjenja baterije 52V15.6Ah sa standardnim punjačem je 7,8h, a sa brzim punjačem 2,2h. Vreme punjenja baterije 52V21Ah LG sa standardnim punjačem je 10,5h, a sa brzim punjačem 3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 2A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Nova generacija EY3 nam donosi puno noviteta. Sada je vodonepropusna sa IPX5 rejtingom, ima mogućnost podešavanja putem aplikacije, šifru za otključavanje, limiter brzine u rasponu od 5 do 100%, funkciju protect BMS cut, safe mode, veći ekran u boji i novi moderan dizajn. Sva podešavanja možete vršiti i putem 3 funkcijska tastera na samoj kontrolnoj tabli.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Dualtron Mini Long Body (dual motor) opremljen je multifunkcionalnim prekidačem koji se nalazi na levoj strani volana i sadrži taster za sirenu i prekidač za svetlo.

MEHANIZAM ZA
SKLAPANJE

Dualtron Mini Long Body (dual motor) je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet i dolazi sa istim pouzdanim mehanizmom za sklapanje kao i njegov prethodnik, ali sada i sa sklopivim volanom za još lakši transport.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron Mini Long Body (dual motor) je opremljen snažnom prednjom LED lampom koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i bezbednu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM I OPRUGOM

  Dualtron Mini Long Body ima dvostruko prednje i zadnje opružno vešanje koje je najbolje u klasi. Dvojni sistem prednjeg i zadnjeg vešanja dizajniran od strane Minimotors-a sastoji se od dva važna dela, gume i opruge. Kombinovanje njihovih karakteristika i funkcija čini da performanse vešanja budu na najvišem nivou.

 • 9″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Mini Long Body je opremljen tube gumama od 9” i pogodan je za urbane ali i za umerene terenske puteve. 9” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (P3) i ABS funkcija (P4) koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera