Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uzbudljiv i efikasan
Dualtron Achilleus

Achilleus je čist dokaz da Dualtron geni u svakoj novoj generaciji daju samo lepše i bolje potomke. Ratnički duh uz ekstremnu brzinu i snagu, pružiće vam neverovatne avanture i sasvim sigurno zadovojiti čak i najzahtevnije korisnike.

MAX
1992W
60V
35Ah
Max Speed
80km/h

Ekstremno moćan i uzbudljiv, oličenje čistog luksuza, stvoren je za gradsku vožnju na duže staze i rekreativnu vožnju po off road putevima. Veliki dek, ekstremna snaga, veliki kapacitet baterije i unapređen dizajn, čine ga dostojnim naslednikom Dualtron Thunder-a.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron ACHILLEUS e-skutera

Cena: 3.099,00 € 3.702,13 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 80 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4648 W

  Dualtron Achilleus opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 4648W. Ubrzanje je brutalno, što ga svakako svrstava u kategoriju hi performance trotineta.

 • Maksimalni domet 126km

  Sa LG baterijom od 60V35Ah i maksimalnim dometom od 120 km, Dualtron Achilleus 2 svakako nije pravljen samo za kraće relacije.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Dualtron Achilleus će pružiti sigurnu vožnju i odlične performanse čak i pod maksimalnim opterećenjem od 150 kg.

 • Maksimalni uspon 58 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Multifunkcionalni prekidač, koji se nalazi na levom delu volana, sadrži taster za upozoravajuće migavce i eco/turbo način rada..

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Achilleus je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 47 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Dva snažna LED svetla napred, 2 pozadi, LED svetlo u repu, kao i integrisana stop svetla pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, pruža mogućnost podešavanja tvrdoće vešanja jednostavnom zamenom kertridža sa gumom.

 • 11" TUBELESS GUME

  Dualtron Achilleus stiže nam sa 11” tubeless gumama, koje će vam obezbediti sigurnu i bezbednu vožnju.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  ZOOM hidraulične kočnice sa diskovima prečnika 140 mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice i ugrađena ABS funkcija pobrinuće se za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti u svim uslovima vožnje.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera