Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uzbudljiv i efikasan
DUALTRON Achilleus

Achilleus je čist dokaz da Dualtron geni u svakoj novoj generaciji daju samo lepše i bolje potomke. Ratnički duh uz ekstremnu brzinu i snagu, pružiće vam neverovatne avanture i sasvim sigurno zadovojiti čak i najzahtevnije korisnike.

MAX
4648W
60V
28Ah
Max Speed
80km/h

Novi Dualtron Achilleus dolazi sa sertifikatima za vodootpornost (IPX5 za trotinet i IPX7 za EY4), inovativnom aplikacijom, snažnim prednjim LED svetlom 30W, migavcima i sirenom, kao i posebnim tasterom SINGLE/DUAL za izbor broja aktivnih motora. Ekstremno moćan i uzbudljiv, oličenje čistog luksuza, stvoren je za gradsku vožnju na duže staze i rekreativnu vožnju po off road putevima.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON ACHILLEUS skutera

Cena: 2.199,00€ 2.849,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 80 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4648 W

  Dualtron Achilleus opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 4648W. Ubrzanje je brutalno, što ga svakako svrstava u kategoriju hi performance trotineta.

 • Maksimalni domet 95km

  Dualtron Achilleus sa 60V28Ah CN baterijom preći će do 95 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ekstremno moćan i uzbudljiv, oličenje čistog luksuza, stvoren je za gradsku vožnju na duže staze i rekreativnu vožnju po off road putevima.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Dualtron Achilleus će pružiti sigurnu vožnju i odlične performanse čak i pod maksimalnim opterećenjem sa vozačem težine do 150 kg.

 • Maksimalni uspon 58 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 3,4 – 16h

  Vreme punjenja baterije 60V28Ah sa standardnim punjačem je 16h, sa brzim punjačem 4,3h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 3,4h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 6,5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  MF prekidač koji se nalazi na levoj strani volana sadrži tastere za sirenu, migavce i svetlo, dok MF prekidač koji se nalazi sa desne strane volana sadrži taster SINGLE/DUAL za izbor aktivnog broja motora.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za sklapanje sa 2 QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 40 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron Achilleus je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Snažna LED svetla 2 napred + 2 pozadi, LED svetlo u repu, integrisana stop svetla, migavci i serene, obezbediće vam sigurnu i bezbednu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje putem aplikacije, daće vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje tvrdoće (žuti elastomer) i zadnjim srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11″ TUBELESS GUME

  Dualtron Achilleus dolazi sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se ZOOM hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera