Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Lak i okretan Dualtron trotinet
DUALTRON Spider MAX

Treća generacija legendarnog Dualtron Spider modela stiže nam sa brojnim unapređenjima i slobodno možemo reći da je šampion lake kategorije sa performansama teškaša. Stvoren je za gradsku vožnju i duže relacije, a uz malu težinu i visoke performanse, mogućnosti su bezbrojne.

MAX
4000W
60V
30Ah LG
Max Speed
80km/h

Dualtron Spider MAX stiže sa zaptivenim kontrolerom, sertifikatima za vodootpornost (IPX5 za trotinet i IPX7 za EY4), inovativnom Dualtron aplikacijom, sklopivim volanom, snažnijim motorima sa 15 polova, širim gumama za dodatnu stabilnost, snažnom prednjom LED lampom (30W), migavcima i sirenom, snažnijom parking nogarom i prelepim gumenim dekom. Idealan je za zahtevne korisnike kojima je bitna težina trotineta.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON SPIDER MAX skutera

Cena: 2.099,00€ 2.599,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 80 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h u skladu sa aktuelnim zakonima. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4000 W

  Dualtron Spider MAX stiže sa unapređenim motorima, koji zahvaljujući novoj metodi namotaja (15×4) omogućuju veću brzinu, a sa 15 polova magneta (ranije 10) daju veći obrtni moment za bolje ubrzanje oslobađajući maksimalnih 4000W.

 • Maksimalni domet 105km

  Dualtron Spider Max sa 60V30Ah LG baterijom preći će do 105 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model je savršen izbor za duže relacije, gradsku i rekreativnu vožnju.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Dualtron Spider MAX ima maksimalnu nosivostkao i njegov prethodnik Spider 2, pa i vozači težine do 120kg mogu uživati u vožnji ovog luksuznog trotineta.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Spider Max će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

 • Vreme punjenja 3,6 – 17,1h

  Vreme punjenja baterije 60V30Ah LG sa standardnim punjačem je 17,1h, sa brzim punjačem 4,6h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 3,6h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 6,5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Dualtron Spider Max opremljen je multifunkcionalnim prekidačem koji se nalazi na levoj strani volana i sadrži tastere za sirenu, migavce i svetlo.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 26 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED SVETLA

  Dualtron Spider MAX je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Snažna LED svetla 2 napred + 2 pozadi, LED svetlo u repu, integrisana stop svetla, migavci i sirena obezbediće vam sigurnu i bezbednu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i na oba boka uz mogućnost podešavanja boje putem aplikacije, daće vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža zadnjeg vešnja, kao i izmenljivi elastomeri prednjeg vešanja uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje-meke tvrdoće (plavi elastomer) i zadnjim elastomerima srednje tvrdoće (žuti elastomer).

 • 10″ TUBELESS GUME

  Dualtron Spider 2 dolazi sa velikim 10“ gumama sa unutrašnjom širine 2,25“ kao i njegov prethodnik. Oni od vas koji su i ranije koristili e-skutere složiće se da je veličina guma jedna od bitnijih stvari.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se Jak mehaničke kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera