Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Adrenalinski Dualtron trotinet
Dualtron Eagle Pro

Snažni motori, obrtni moment i krajnja brzina čine ovaj model zabavnim, dok vešanje sa gumom idealnim za vožnju po svim terenima. Snažan, brz i elegantan gde god da se pojavi, budite sigurni da će privući puno znatiželjnih pogleda.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Velik, masivan i ekstremno upravljiv Dualtron Eagle Pro ima veći obrtni momenat od Dualtron Spidera ali i veću težinu. Ekstremno je upravljiv i pruža udobnu vožnju kao i punu kontrolu čak i pri brzini od 75 km/h. Početnicima se preporučuje da smanje snagu motora i podese meki start, dok iskusni vozači mogu zadovoljiti svoje potrebe za brzinom zahvaljujući ludom obrtnom momentu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Eagle Pro skutera

Cena: 1.869,00 € 2.080,33 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 75 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3300 W

  Dualtron Eagle Pro opremljen je sa 2 BLDC HUB motora maksimalne snage 3300W, pa maksimalnu brzinu dostiže za samo nekoliko sekundi.

 • Maksimalni domet 80 km

  Sa baterijom od 60V 22.4Ah i 2 BLDC HUB motora za Dualtron Eagle Pro e-trotinet usponi i razdaljina u gradskoj vožnji više nisu prepreka za uživanje u vožnji.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Eagle Pro će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok stabilnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Eagle Pro će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Eagle Pro je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost. Osim stuba volana, u potpunosti su sklopive i ručke volana, pa ovaj električni trotinet zauzima minimalni prostor kada je sklopljen.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • 10" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Eagle Pro je opremljen 10” tube gumama širine 6,5cm. Ove gume nude vrhunsku udobnost u vožnji, dok sistem za laku zamenu čini održavanje lakšim i jednostavnijim.

 • MEHANIČKA DISK KOČNICA
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja mehanička disk kočnica u kombinaciji sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera