Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

E – čudovište
Dualtron THUNDER 2

Adrenalin koji ne prestaje! Dvostrukim klikom na polugu gasa do instant snage od neverovatnih 10.080W, najbolja LG baterija od 72V40Ah sa neprevaziđenim dometom od 170km, kao i ultra moderni dizajn ne ostavljaju mnogo prostora u potrazi za najboljim trotinetom na svetu.

MAX
10080W
72V
40Ah LG
Max Speed
100km/h

Dvostruko veća snaga, 50% veća baterija, no flat gume, sirena, migavci i potpuno novi dizajn sa aluminijumskim naslonom za nogu, svetlom u repu i ultra modernim gumiranim dekom, Thunder 2 čine predvodnikom Dualtron brenda i svakako jednim od najboljih i najbržih trotineta na svetu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron THUNDER 2 skutera

Cena: 2.799,00€ 3.900,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

PERFORMANSE

 • MAKSIMALNA BRZINA 100 KM/H

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 10080 W

  Dvostrukim pritiskom na polugu gasa pri brzinama većim od 50 km/h, Dualtron Thunder 2 dobiće dodatnu snagu i osloboditi čist adrenalin uz maksimalnih 10.080W.

 • MAKSIMALNI DOMET 135KM

  Dualtron Thunder 2 sa 72V40Ah LG baterijom preći će do 135 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model ima veći kapacitet baterije i domet od mnogih električnih motorcikala.

 • MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

  Dualtron Thunder 2 će pružiti sigurnu vožnju i ekstremene performanse čak i pod maksimalnim opterećenje od 120 kg. Na najvećim uzbrdicama pod punim opterećenjem ubzanje ne prestaje.

 • MAKSIMALNI USPON 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

 • VREME PUNJENJA 6,3 – 28,6H

  Vreme punjenja baterije 72V40Ah LG sa standardnim punjačem je 28,6h, sa brzim punjačem 8h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 6,3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 INSTRUMENT TABLA

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • ČITAČ OTISKA PRSTA

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multifunkcionalni prekidač stiže sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Sadrži zasebne tastere za svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu i eco/turbo način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Thunder je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 47 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Četiri snažna LED svetla napred, četiri pozadi, LED svetlo u repu, kao i integrisana stop svetla i migavci pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje tvrdoće (žuti elastomer) i zadnjim srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11″ TUBELESS GUME

  Dualtron Thunder 2 stiže nam sa 11” NO FLAT gumama. Unutrašnja gazna površina ove gume presvučena je slojem lepljivog gela i obezbediće vam siguran povratak čak i ako se guma probuši.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se NUTT hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera