Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uragan na točkovima
DUALTRON Storm UP

Ekstremna snaga, vrhunske performanse, akcenat na kvalitet, komfor i luksuz svrstavaju ovaj električni trotinet u red najprestižnijih Dualtron modela. Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i off road vožnji po brdskim stazama.

MAX
6640W
72V
35Ah LG
Max Speed
90km/h

Dualtron Storm UP stiže sa zaptivenim kontrolerom, sertifikatima za vodootpornost (IPX5 za trotinet i IPX7 za EY4), inovativnom Dualtron aplikacijom, novim mehanizmom za sklapanje, jačim i širim stubom volana, širim volanom (700mm vs 609mm), 50% snažnijim hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona, snažnim prednjim LED svetlima (2x30W), migavcima, sirenom i lako izmenljivom baterijom koja se može puniti nezavisno od trotineta i jedan je od najluksuznijih Dualtron trotineta.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Storm UP skutera

Cena: 2.999,00€ 3.799,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 90 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Storm UP je opremljen sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste već vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 120km

  Dualtron Storm UP sa 72V35Ah LG izmenljivom baterijom preći će do 120 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i off road vožnji po brdskim stazama.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron Storm UP će vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 5,5 – 25h

  Vreme punjenja baterije 72V35Ah LG sa standardnim punjačem je 25h, sa brzim punjačem 6,3h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 5,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.NOVA EY3 INSTRUMENT TABLA

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multi switch dolazi nam sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za snažnu prednju LED lampu, bočne LED barove, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Dualtron Storm UP nam dolazi sa potpuno novim sistemom za brzo sklapanje koji se je stvoren sa misijom da obezbedi sigurnost vozača. Jednostavnim pritiskom pina sklapanja oslobađate QR ručicu, dok njenim povlačenjem ka dole sklapate stub volana u svega par sekundi i bez fizičkog napora. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNE PREDNJE LED LAMPE

  Dualtron Storm UP je opremljen sa 2 snažne prednje LED lampe (2x30W) koje se nalaze na stubu volana. Predviđene su za kratka svetla i obezbeđuju vam odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i pet u nizu u repu trotineta, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađeni su migavci, sirena i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron Storm, kao i osvetljene prednje i zadnje viljuške, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje tvrdoće (žuti elastomer) i zadnjim srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11″ TUBELESS GUME

  Dualtron Srom UP stiže nam sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Dualtron Storm UP stiže nam sa NUTT hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona i 50% više zaustavne moći, dodatno ojačanim diskovima prečnika 160mm, podesivim intenzitetom elektronske kočnice (EBS-P3) i ABS funkcijom koju sada možete podešavati i putem aplikacije (ABS) i na EY4 kontrolnoj tabli (P4).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera