Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Uragan na točkovima
DUALTRON Storm UP

Ekstremna snaga, vrhunske performanse, akcenat na kvalitet, komfor i luksuz svrstavaju ovaj električni trotinet u red najprestižnijih Dualtron modela. Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i off road vožnji po brdskim stazama.

MAX
6640W
72V
35Ah
Max Speed
90km/h

Dualtron Storm UP stiže sa zaptivenim kontrolerom, sertifikatima za vodootpornost (IPX5 za trotinet i IPX7 za EY4), inovativnom Dualtron aplikacijom, novim mehanizmom za sklapanje, jačim i širim stubom volana, širim volanom (700mm vs 609mm), 50% snažnijim hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona, snažnim prednjim LED svetlima (2x30W), migavcima, sirenom i lako izmenljivom baterijom koja se može puniti nezavisno od trotineta i jedan je od najluksuznijih Dualtron trotineta.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Storm UP skutera

Cena: 3.699,00€ 4.500,00€ PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 90 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h u skladu sa aktuelnim zakonima. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Storm UP je opremljen sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste već vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 120km

  Dualtron Storm UP sa 72V35Ah LG izmenljivom baterijom preći će do 120 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Namenjen je vožnji na duže staze, rekreativnoj vožnji kao i off road vožnji po brdskim stazama.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron Storm UP će vam pružiti sigurnu i udobnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 5,5 – 25h

  Vreme punjenja baterije 72V35Ah LG sa standardnim punjačem je 25h, sa brzim punjačem 6,3h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 5,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY4 Instrument tabla

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.NOVA EY3 INSTRUMENT TABLA

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Novi multi switch dolazi nam sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Opremljen je posebnim tasterima za snažnu prednju LED lampu, bočne LED barove, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Dualtron Storm UP nam dolazi sa novim sistemom za brzo sklapanje koji se je stabilan. Omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 45,5 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNE PREDNJE LED LAMPE

  Dualtron Storm UP je opremljen sa 2 snažne prednje LED lampe (2x30W) koje se nalaze na stubu volana. Predviđene su za kratka svetla i obezbeđuju vam odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa četiri snažna LED svetla napred i pet u nizu u repu trotineta, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađeni su migavci, sirena i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Dualtron Storm, kao i osvetljene prednje i zadnje viljuške, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje tvrdoće (žuti elastomer) i zadnjim srednje-tvrde tvrdoće (crveni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 11″ TUBELESS GUME

  Dualtron Srom UP stiže nam sa 11” tubeless gumama širine 3,7” koje pružaju potpuni osećaj stabilnosti bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Dualtron Storm UP stiže nam sa NUTT hidrauličnim kočnicama sa 4 pistona i 50% više zaustavne moći, dodatno ojačanim diskovima prečnika 160mm, podesivim intenzitetom elektronske kočnice (EBS-P3) i ABS funkcijom koju sada možete podešavati i putem aplikacije (ABS) i na EY4 kontrolnoj tabli (P4).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera