Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Komforan
SPEEDWAY 4

Savršen e-skuter za odrasle koji žele da pređu srednje i duže gradske relacije sa jednim punjenjem. Za većinu korisnika dovoljno snažan i brz. Ovaj električni trotinet je sinonim za kvalitet i vrhunski komfor u vožnji.

MAX
1600W
52V
26Ah
Max Speed
50km/h

Speedway 4 je izuzetno udoban, pouzdan i opremljen je sa kompletnom signalizacijom i sirenom, pa predstavlja savršeno rešenje za vožnju u urbanom prostoru. Brz sistem sklapanja kao i mala težina i dimenzije kada je sklopljen čine ovaj električni trotinet lako prenosivim.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
SPEEDWAY 4 skutera

Cena: 979,00€ 1.500,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 50 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1600 W

  Speedway 4 opremljen je sa jednim BLDC HUB motorom maksimalne snage 1600W, omogućavajući mu da postigne maksimalnu brzinu 50 km/h.

 • Maksimalni domet 80 km

  Sa baterijom od 52V 26Ah i snažnim motorom Speedway 4 električni trotinet će vas sa lakoćom prebaciti na drugi kraj grada.

 • Maksimalna nosivost 100 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Speedway 4 pruža vrhunsku udobnost, dok upravljivost u vožnji ostaje na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 30 %

  Opremljen snažnim motorom pik snage 1600W, Speedway 4 će sa lakoćom savladati sve uspone do 30% i omogućiti vam vožnju uzbrdo strmim gradskim ulicama.

 • Vreme punjenja 13h

  Vreme punjenja baterije 52V26Ah sa standardnim punjačem je 13h. Za ovaj model nije predviđena upotreba brzog punjača.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Speedway e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Speedway 4 je opremljen posebnim tasterom za prednju LED lampu, migavce, upozoravajuća stop svetla i sirenu.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Speedway 4 je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-skutera moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što znatno olakšava transport trotineta.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA LED LAMPA

  Speedway 4 je opremljen prednjom LED lampom koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje osvetljen put i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su stop svetla, migavci i sirena.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJI I ZADNJI AMORTIZERI

  Speedway 4 poseduje dvostruke prednje amortizere sa oprugom i zadnje vazdušne amortizere koji uz ojačanu konstrukciju obezbeđuju izrazito udobnu vožnju uz odličnu apsorpciju udaraca i upijanje neravnina na putu.

 • 10” TUBE GUME

  Speedway 4 je opremljen 10” tube gumama. Ove gume nude vrhunsku udobnost u vožnji, dok sistem za laku zamenu čini održavanje lakšim i jednostavnijim.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se Jak mehaničke kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Speedway skutera