Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Adrenalinski Dualtron trotinet
DUALTRON Eagle Pro

Snažni motori, obrtni moment i krajnja brzina čine ovaj model zabavnim, dok vešanje sa gumom idealnim za vožnju po svim terenima. Snažan, brz i elegantan gde god da se pojavi, budite sigurni da će privući puno znatiželjnih pogleda.

MAX
3300W
60V
22,4Ah LG
Max Speed
75km/h

Velik, masivan i ekstremno upravljiv Dualtron Eagle Pro ima veći obrtni momenat od Dualtron Spidera ali i veću težinu. Ekstremno je upravljiv i pruža udobnu vožnju kao i punu kontrolu čak i pri brzini od 75 km/h. Početnicima se preporučuje da smanje snagu motora i podese meki start, dok iskusni vozači mogu zadovoljiti svoje potrebe za brzinom zahvaljujući ludom obrtnom momentu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON Eagle Pro skutera

Cena: 1.499,00€ 2.070,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 75 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3300 W

  Dualtron Eagle Pro opremljen je sa 2 BLDC HUB motora maksimalne snage 3300W, pa maksimalnu brzinu dostiže za samo nekoliko sekundi.

 • Maksimalni domet 80 km

  Dualtron Eagle Pro sa 60V22,4Ah LG baterijom preći će do 80 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Za ovaj model usponi i razdaljina više nisu problem za uživanje u gradskoj vožnji.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Eagle Pro će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok stabilnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Eagle Pro će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

 • Vreme punjenja 2,7 – 12,8h

  Vreme punjenja baterije 60V22,4Ah LG sa standardnim punjačem je 12,8h, sa brzim punjačem 3,5h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 2,7h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 6,5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Eagle Pro je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost. Osim stuba volana, u potpunosti su sklopive i ručke volana, pa ovaj električni trotinet zauzima minimalni prostor kada je sklopljen.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža zadnjeg vešnja, kao i izmenljivi elastomeri prednjeg vešanja uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom srednje-meke tvrdoće (plavi elastomer) i zadnjim elastomerima srednje tvrdoće (žuti elastomer).

 • 10″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Eagle Pro je opremljen 10” tube gumama širine 6,5cm. Ove gume nude vrhunsku udobnost u vožnji, dok sistem za laku zamenu čini održavanje lakšim i jednostavnijim.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se Jak mehaničke kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera