Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Luksuzan
SPEEDWAY 5

Inovacija kod nas ne prestaje. Predstavljamo vam novog kralja komfora Minimotorsove Speedway serije. Budite prepoznatljivi u gradskoj vožnji uz aerodinamičan, elegantan i prelep dizajn Speedway 5 modela. Zaista luksuzan model koji nikada ne zastareva.

MAX
3600W
60V
23,4Ah
Max Speed
65km/h

Speedway 5 je izrazito udoban, brz i pouzdan pa će vas sa lakoćom prebaciti sa kraja na kraj grada. Opremljen je sa 4 vazdušna amortizera, kompletnom signalizacijom i sirenom, pa predstavlja savršeno rešenje za duže gradske relacije. Specifičan način rada zadnjih stop svetala, bočna hologramska svetla koja projektuju logotip Speedway, kao i pouzdan i brz sistem sklapanja, čine da ovaj e-trotinet postavlja nove standarde u ovom segmentu.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
SPEEDWAY 5 skutera

Cena: 1.099,00€ 1.900,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3600 W

  Speedway 5 opremljen je sa 2 BLDC HUB motora maksimalne snage 3600W, omogućavajući mu da postigne maksimalnu brzinu 60 km/h.

 • Maksimalni domet 80 km

  Sa baterijom od 60V 23.4Ah i 2 BLDC HUB motora sa Speedway 5 električnim trotinetom ćete sa lakoćom stići do najudaljenijih krajeva grada.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Speedway 5 pruža vrhunske performanse, dok udobnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Opremljen sa dva snažna motora Speedway 5 će sa lakoćom savladati sve uspone do 43% i obezbediti da strme ulice više ne budu prepreka u vašoj gradskoj vožnji.

 • Vreme punjenja 13h

  Vreme punjenja baterije 60V23,4Ah sa standardnim punjačem je 13,4h. Za ovaj model nije predviđena upotreba brzog punjača.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Speedway e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Speedway 5 je opremljen posebnim tasterom za prednju LED lampu, migavce, upozoravajuća stop svetla i sirenu.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Speedway 5 je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-skutera moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što znatno olakšava transport trotineta.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA LED LAMPA

  Speedway 5 je opremljen prednjom LED lampom koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje osvetljen put i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su stop svetla, migavci i sirena.

 • AMBIJENTALNA LOGO LED SVETLA

  Hologramska bočna LED svetla koja projektuju logotip Speedway, osim što će vas učiniti vidljivijim na putu, doprineće i vašem dobrom raspoloženju u noćnoj vožnji.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VAZDUŠNO VEŠANJE

  Speedway 5 poseduje dvostruke prednje i zadnje vazdušne amortizere koji uz ojačanu konstrukciju obezbeđuju izrazito udobnu vožnju uz odličnu apsorpciju udaraca i upijanje neravnina na putu.

 • 10” TUBELESS GUME

  SSpeedway 5 je opremljen tubeless gumama od 10” i pogodan je za urbane puteve, dok u kombinaciji sa vazdušnim vešanjem obezbeđuje veću udobnost čak i na lošijim putevima.

 • MEHANIČKE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se Jak mehaničke kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Speedway skutera