Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Najlepši Dualtron trotinet
Dualtron Mini

Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi. Sa novim sistemom LED svetala, definitivno je jedan od najlepših i najatraktivnijih električnih trotineta na tržištu koji će privući bezbroj radoznalih pogleda.

MAX
80000W
52V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Dualtron Mini je pogodan za urbane ali i za terenske puteve, a namenjen je početnicima i srednje zahtevnim korisnicima. Ima dvostruko vešanje sa oprugom i gumom što rezultira većom stabilnošću na lošijim putevima. Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Mini skutera

Cena: 1.249,00 €1.386,89 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 45 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1425 W

  Dualtron Mini opremljen je sa snažnim motorom maksimalne snage 1425W, što ga čini odličnim izborom za vaše upoznavanje sa svetom Dualtron e-skutera.

 • Maksimalni domet 55 km

  Sa vrhunskom LG baterijom od 52V 17.5Ah i snažnim motorom Dualtron Mini e-trotineta usponi i razdaljina u gradskoj vožnji više nisu prepreka za uživanje u vožnji.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Mini pruža vrhunske performanse, dok udobnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 27 % (15°)

  Opremljen snažnim motorom Dualtron Mini će sa lakoćom savladati sve uspone do 27% (15°) i obezbediti da strme ulice više ne budu prepreka u vašoj gradskoj vožnji.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Mini je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Dualtron Mini je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Ovaj električni skuter dolazi sa novim redizajniranim preklopnim mehanizmom za sklapanje i rasklapanje koji je daleko lakši za korišenje i brži u upotrebi.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM I OPRUGOM

  Dualtron Mini ima dvostruko prednje i zadnje opružno vešanje koje je najbolje u klasi. Dvojni sistem prednjeg i zadnjeg vešanja dizajniran od strane Minimotors-a sastoji se od dva važna dela, gume i opruge. Kombinovanje njihovih karakteristika i funkcija čini da performanse vešanja budu na najvišem nivou

 • 8,5" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Mini je opremljen tube gumama od 8,5” i pogodan je za urbane ali i za terenske puteve. 8,5” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 • ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se zadnja doboš kočnica u kombinaciji sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera