Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Najlepši Dualtron trotinet
Dualtron Mini
(DUAL BRAKE)

Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi. Sa novim sistemom LED svetala, definitivno je jedan od najlepših i najatraktivnijih električnih trotineta na tržištu koji će privući bezbroj radoznalih pogleda.

MAX
80000W
52V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Dualtron Mini je pogodan za urbane ali i za terenske puteve, a namenjen je početnicima i srednje zahtevnim korisnicima. Ima dvostruko vešanje sa oprugom i gumom što rezultira većom stabilnošću na lošijim putevima. Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Mini skutera

Cena: 1.299,00 €1.450,0 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 45 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1425 W

  Dualtron Mini opremljen je sa snažnim motorom maksimalne snage 1425W, što ga čini odličnim izborom za vaše upoznavanje sa svetom Dualtron e-skutera.

 • Maksimalni domet 55 km

  Dualtron Mini sa 52V17,5Ah LG baterijom preći će do 55 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Za ovaj model usponi i razdaljina više nisu problem za uživanje u gradskoj vožnji.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Mini pruža vrhunske performanse, dok udobnost i upravljivost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 27 % (15°)

  Opremljen snažnim motorom Dualtron Mini će sa lakoćom savladati sve uspone do 27% (15°) i obezbediti da strme ulice više ne budu prepreka u vašoj gradskoj vožnji.

 • Vreme punjenja 2,5 - 10h

  Vreme punjenja baterije 52V17,5Ah LG sa standardnim punjačem je 10h, dok sa brzim punjačem možete napuniti bateriju za 2,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,75A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Mini je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Dualtron Mini je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Ovaj električni skuter dolazi sa novim redizajniranim preklopnim mehanizmom za sklapanje i rasklapanje koji je daleko lakši za korišenje i brži u upotrebi.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM I OPRUGOM

  Dualtron Mini ima dvostruko prednje i zadnje opružno vešanje koje je najbolje u klasi. Dvojni sistem prednjeg i zadnjeg vešanja dizajniran od strane Minimotors-a sastoji se od dva važna dela, gume i opruge. Kombinovanje njihovih karakteristika i funkcija čini da performanse vešanja budu na najvišem nivou

 • 8,5" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Mini je opremljen tube gumama od 8,5” i pogodan je za urbane ali i za terenske puteve. 8,5” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera