Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Luksuzan
Dualtron Victor
Luxury

Dovoljno mali da stane u svaki prtljažnik automobila, dovoljno snažan da bude među najbržima, sa najvećim dometom u klasi, živahan poput čigre i ekstremno upravljiv čini ga jednim od najzabavnijih trotineta na tržištu. Sasvim sigurno, u ovaj trotinet ćete se zaljubiti već na prvi pogled.

MAX
1992W
60V
35Ah
Max Speed
80km/h

Dualtron Victor Luxury stiže nam sa aluminijumskim naslonom za nogu, svetlom u repu, ultra modernim gumiranim dekom, širokim 10” gumama i LG baterijom od 60V30Ah. Vrhunski kvalitet izrade, najbolje performanse i luksuzan dizajn pravi su dokaz da je Minimotors uvek korak ispred vremena.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron VICTOR LUXURY e-skutera

Cena: 2.599,00 € 3.085,11 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 75 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 4000 W

  Dualtron Victor Luxury uparen je sa 2 snažna motora, ekstremno snažno ubrzava i izrazito je stabilan i upravljiv čak i pri punoj brzini.

 • Maksimalni domet 100km

  Sa baterijom od 60V 30Ah i maksimalnom snagom 4000W Dualtron Victor Luxury je savršen izbor za grad i duže relacije.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Victor Luxury će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok udobnost i stabilnost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Victor Luxury će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  Multifunkcionalni prekidač, koji se nalazi na levom delu volana, sadrži taster za upozoravajuće migavce i eco/turbo način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Victor Luxury je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 35 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Dva snažna LED svetla napred, 2 pozadi, LED svetlo u repu, kao i integrisana stop svetla pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, pruža mogućnost podešavanja tvrdoće vešanja jednostavnom zamenom kertridža sa gumom.

 • 10" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Victor Luxury dolazi sa širokim 10” gumama, izrazito je stabilan i ima odličnu trakciju čak i kada naiđete na pesak i blato na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  ZOOM hidraulične kočnice sa diskovima prečnika 140 mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice i ugrađena ABS funkcija pobrinuće se za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti u svim uslovima vožnje.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera