Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju
Rasprodato

Elegantan Dualtron trotinet
Dualtron Raptor 2

Veoma zabavan i super stabilan u brzoj vožnji, idealan je za početnike ali i za iskusne vozače. Čvrst i robustan jedan je od lakših Dualtron modela, izgleda super moderno i uglađeno pa se sa njim ponosno i sa stilom pojavljujete u javnosti.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Dualtron Raptor 2 uz dobru upravljivost i kontrolu ima ponešto za svakoga. Početnici mogu smanjiti snagu motora i podesiti meki start, dok iskusni vozači mogu zadovoljiti svoje potrebe za brzinom zahvaljujući podešavanju za maksimalnu brzinu i ubrzanje, kao i ludom obrtnom momentu skutera.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Raptor 2 skutera

Cena: 1.529 € 1.698,94 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 55 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3000 W

  Sa maksimalnom snagom 3000W ovaj model ima ima brutalno strmu krivu ubrzanja, što ga čini adrenalinskim e-trotinetom čak i za najiskusnije vozače.

 • Maksimalni domet 60 km

  Sa baterijom od 60V 18.2Ah i 2 BLDC HUB motora za Dualtron Raptor 2 e-trotinet usponi i razdaljina u gradskoj vožnji više nisu prepreka za uživanje.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Idealan je za vozače do 100kg ali čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Raptor 2 će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse.

 • Maksimalni uspon 60 %

  Opremljen snažnim motorima ovaj e-skuter će savladati i najstrmije uspone i obezbediti da strme ulice više ne budu prepreka u vašoj gradskoj vožnji.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Raptor 2 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje laku prenosivost.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE
  VEŠANJE SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Fabrički dolazi sa “MEDIUM SOFT” prednjim vešanjem i “HARD” zadnjim vešanjem, a sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete ga podesiti po vašoj težini i željenoj tvrdoći.

 • 8" PUNE GUME

  Dualtron Raptor 2 je opremljen punim gumama od 8”. Namenjen je onima koji žele lagan i zabavan električni trotinet za bezbednu vožnju po gradu.

 • ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se zadnja doboš kočnica u kombinaciji sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera