Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Spretan i okretan e-trotinet
Dualtron Spider Ltd

Najlakši trotinet na svetu sa pogonom na oba točka. Ide poput rakete, a uz visoke performanse omogućiće vam da kombinujete između gradske vožnje i vožnje na duže staze. Uz malu težinu i visoke performanse mogućnosti su bezbrojne.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Do sada je kupovina električnog trotineta uvek bila izbor između težine i preformansi. Od sada uz Dualtron Spider sa dometom do 85 km, maksimalnom brzinom od 65 km/h i težinom od svega 21,3 kg jedini preostali kompromis je težina vozača koja je ograničena na 100 kg.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Spider Ltd skutera

Cena: 2.399,00 € 2.658,20 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3000 W

  Dualtron Spider Ltd opremljen je sa 2 BLDC HUB motora maksimalne snage 3000W, pa snažno ubrzava i ide poput rakete.

 • Maksimalni domet 85 km

  Sa baterijom od 60V 24.5Ah, težinom od svega 21,3 kg i maksimalnom snagom 3000W Dualtron Spider Ltd briše sve kompromise.

 • Maksimalna nosivost 100 kg

  Ovaj model je predviđen za lakše vozače, odnosno za vozače do 100 kg. Ipak idealno je da vaša težina bude do 80 kg kako bi izvukli najbolje performanse iz ovog trotineta.

 • Maksimalni uspon 47 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Spider Ltd će sa lakoćom savladati sve uspone do 47%.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Spider Ltd je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • 10" GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Spider Ltd dolazi sa velikim 10 “ tube gumama. Oni od vas koji su i ranije koristili e-skutere složiće se da je veličina guma jedna od najvažnijih stvari.

 • MEHANIČKA DISK KOČNICA
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja mehanička disk kočnica u kombinaciji sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera