Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Ultimativni električni trotinet
Dualtron x

Ako vam se od sve ove snage, brzine i tehnologije nije već zavrtelo u glavi, Minimotors ima keca u rukavu. Najmoćniji Dualtron i zver među skuterima je čista kombinacija performansi, adrenalina i svih najnovijih funkcija koje se mogu pronaći u današnjoj ponudi.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Dualtron X je super moćna mašina i jedan od najvećih električnih skutera na planeti. Vožnja Dualtron X se razlikuje od vožnje bilo kog električnog Dualtron skutera koji se nalaze u Minimotorsovoj ponudi. Široke gume, vešanje, i njegova snaga čine ga izrazito stabilnim čak i pri najvećim brzinama.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron X skutera

Cena: 5.200 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6720 W

  Dualtron X je jedan od najbržih električnih skutera koji su danas dostupni. Dvostruki BLDC HUB motori maksimalne snage 6720W čine Dualtron X brzim poput rakete.

 • Maksimalni domet 150km

  Za nas kompromis nije rešenja, pa smo Dualtron X opremili velikom LG baterijom koja će vas bezbedno odvesti i na najudaljenija mesta koja vam možda ranije nisu bila dostupna.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Mi nemamo problem sa vašom težinom i ne brojimo vaše kilograme. Čak i pod punim opterećenjem Dualtron X će vam pružiti sigurnu vožnju.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • MAIN & SUB BATTERY VOLTMETAR

  Izdvojen voltmetar za glavnu i pomoćnu bateriju nalazi se samo kod našeg najluksuznijeg modela i služi za siguran povratak i najpreciznije podatke o vašoj bateriji.

 • MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron X je opremljen posebnim tasterom za snažnu prednju LED lampu, migavce, upozoravajuće migavce i sirenu.

 • BLOKADA PROTIV KRAĐE

  Dualtron X je opremljen dodatnom funkcijom za zaključavanje zadnjeg motora. Nakon podešavanja ove funkcije na kontrolnoj tabli, ona je operativna kada je napajanje isključeno i automatski se poništava kada se napajanje ponovo uključi.

Baterija i
sistem hlađenja
bez ventilatora

Glavna LG baterija snage 2900 Wh daje energiju snažnim motorima za domet i do 150 km, dok pomoćna baterja snage 178 Wh napaja snažno osvetljenje na ovom prestižnom modelu.

Sistem hlađenja bez ventilatora je sistem za hlađenje kontrolera visokog učinka koji se prvi put pojavljuje na Dualtron X modelu. Ovaj sistem efikasno smanjuju toplotu proizvoda i osigurava vam bezbednu vožnju dok uživate.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron X je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa osam snažnih LED svetala napred i četiri pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla, migavci i sirena.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa obe strane stuba volana ali i sa obe strane gazišta, čini ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših koje smo do sada videli.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Četiri plava LED svetla sa donje strane gazišta čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao san svakog marketinškog direktora.

UPRAVLJIVOST

 • HIDRAULIČNO VEŠANJE SA
  19-STEPENSKIM PODEŠAVANJEM

  Dualtron X ima najbolje vešanje koje smo kod e-trotineta dosad videli. Prednje i zadnje vešanje sa oprugom i hidraulikom moguće je podesiti u 19 nivoa uz pomoć prstena za podešavanje tvrdoće opruge i ručice za kontrolu hidraulike.

 • HIDRAULIČKI REGULATOR

  Okrećite ručicu za kontrolu hidraulike kako biste podesili tvrdoću vešanja. Podešavanje se vrši u skladu sa težinom vozača i ličnim preferencijama.

 • PRSTEN ZA PODEŠAVANJE VEŠANJA

  Uz pomoć prstena za podešavanje napetosti opruge suspenzije, podešavate visinu e-trotineta i tvrdoću vešanja baš po vašoj meri.

 • 13" ULTRA ŠIROKE TUBELESS GUME

  Masivne 13’’ tubeless gume širine 5’’ čine ovaj skuter ultra stabilnim čak i pri velikim brzinama. Za Dualtron X nisu problem neravnine i udubljenja na putu, a on čvrsto stoji na zemlji i pri ubrzanju i pri kočenju.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se hidrauličke disk kočnice proizvožača NUTT u kombinaciji sa elktronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

 • STEERING DUMPER (AMORTIZER UPRAVLJAČA)

  Naš najprestižniji model opremljen je amortizerom upravljača na kome samostalno podešavate koliko se lako vaš volan okreće u toku vožnje.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera