Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Off Road Legenda
Dualtron Ultra 2

Legenda među e-trotinetima, dobio je ime po ultra visokim performansama. Ekstremno snažan i brz, svoju pravu narav najbolje će vam pokazati u uslovima off-road vožnje. Sa lakoćom će savladava sve neravnine i uspone pružajući vam sigurnu avanturu.

MAX
6640W
72V
35Ah LG
Max Speed
100km/h

Stiže nam kao naslednik legendarnog Dualtron Ultra modela. Sada još jači i brži, dolazi nam sa većom baterijom, kontrolerom izmeštenim u rep trotineta, sklopivim volanom, kao i hidrauličnim kočnicama. Vrhunski kvalitet i izdržljivost ovog premium modela pružiće vam godine i godine uživanja u vožnji na svim vrstama podloge.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON Ultra 2 e-skutera

Cena: 2.199,00€ 3.100,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 100 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 6640 W

  Dualtron Ultra 2 opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.

 • Maksimalni domet 120km

  Dualtron Ultra 2 sa 72V35Ah LG baterijom preći će do 120 km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj premium model pružiće vam godine i godine uživanja u vožnji na svim vrstama podloge.

 • Maksimalna nosivost 150 kg

  Jedan od električnih trotineta sa najvećom nosivošću, čak i pod punim opterećenjem kompenzovaće sve neravnine na putu i sa lakoćom se popeti uz sve uspone na koje naiđete.

 • Maksimalni uspon 70 %

  Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popnemo.

 • Vreme punjenja 5,5 – 25h

  Vreme punjenja baterije 72V35Ah LG sa standardnim punjačem je 25h, sa brzim punjačem 7h, a sa standardnim i brzim punjačem zajedno 5,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 1,4A, dok je brzi punjač od 5A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Ultra 2 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Nova Ultra 2 nam dolazi sa u potpunosti sklopivim ručkama volana. Sistem za brzo sklapanje stuba volana ostaje isti i sastoji se od klizača i QR ručice, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 40 kg teškog e-trotineta.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Nova Ultra 2 dolazi nam sa 6 prednjih, 2 zadnja i 5 LED svetala u nizu u repu trotineta. Za dodatnu bezbednost integrisana su stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, kao i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem pružiće vam veću sigurnost i 360° vidljivost u toku vožnje.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža zadnjeg vešnja, kao i izmenljivi elastomeri prednjeg vešanja uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim kertridžom tvrde tvrdoće (crni elastomer) i zadnjim elastomerima tvrde tvrdoće (crni elastomer).

 • 11″ OFF ROAD GUME

  Dualtron Ultra 2 dolazi sa 11” off road gumama sa unutrašnjom širine 3,7” koje će vam obezbediti siguran prolaz bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se NUTT hidraulične kočnice, diskovi prečnika 160mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera