Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Gradska zujalica
FUTECHER GUN PRO

Ova mala gradska zujalica teška svega 21 kg jedan je od najmanjih i najlakših trotineta u našoj ponudi, ali nemojte dozvoliti da vas veličina zavara jer Futecher Gun Pro je najbrži trotinet sa pogonom na jednom točku koji smo do sada probali.

Max
1760W
52V
20,8Ah
Max Speed
50km/h

Futecher Gun Pro nam stiže sa bočnim LED svetlima na stubu volana i deku, motorom pik snage 1760W, dometom do 70km, maksimalnim opterećenjem od 120 kg, volanom podesivim po visini, sklopivim ručkama volana i pouzdanim i brzim sistemom za sklapanje. Brzina i ubrzanje uz minimalistički dizajn čine ga idealnim za sve kojima kompromis između performansi i prenosivosti nije opcija.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
FUTECHER GUN PRO skutera

Cena: 869,00 € 969,00€ PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

Performanse

 • Maksimalna brzina 50 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 1760 W

  Futecher Gun Pro je opremljen snažnim motorom pik snage 1760W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih e-trotineta.

 • Maksimalni domet 70 km

  Sa baterijom od 52V20,8Ah i snažnim motorom Futecher Gun Pro je idealan za gradsku i rekreativnu vožnju i u idealnim uslovima može preći do 70 km.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Iako minimalističkog dizajna sa svega 21 kg, Futecher Gun Pro ima maksimalnu nosivost do 120 kg i nosi je sa lakoćom.

 • Maksimalni uspon 51 %

  Futecher Gun Pro sa motorom pik snage 1760W savladava uspone čak do 51% (27°), osiguravajući da da čak i najstrmije gradske ulice ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 • Vreme punjenja 10,4h

  Vreme punjenja baterije 52V20,4Ah sa standardnim punjačem je 10,4h, a sa brzim punjačem nešto manje od 3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 2A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

Kontrola

 • EY3 Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • Čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron, Speedway i Futecher e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnom tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Futecher Gun Pro je opremljen daljinskim upravljačem za LED svetla, koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

KOMPAKTAN SKLOPIVI
MEHANIZAM

Futecher Gun Pro je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-trotineta moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što ga čini jednim od najlakše prenosivih u klasi.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i daju vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Futecher Gun je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

  www.monoblog.com.ar

UPRAVLJIVOST

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA OPRUGOM

  Futecher Gun Pro nam dolazi sa punom suspenzijom i opremljen je prednjim i zadnjim amortizerima sa oprugom koji obezbeđuju prijatnu vožnju uz dobro upijanje neravnina na putu.

 • 8” GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Futecher Gun Pro je opremljen prednjom 8” tube gumom za udobnost, kao i 8×2” zadnjom punom gumom za dugotrajnost i izdržljivost.

 • PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (PA) i ABS funkcija (Pd) koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Speedway skutera