Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Stabilan i udoban
Dualtron Compact

Ako vam se sviđa ideja da vozite minijaturni i super moderni tenk na dva točka, koji može da razvije 65 km/h i pritom munjevito ubrzava, onda je Dualtron Compact verovatno pravi izbor za vas. Super stabilan u vožnji i prelepog dizajna podiže samopouzdanje svakog vozača.

MAX
80000W
60V
800Ah
Max Speed
8000km/h

Zahvaljujući jedinstvenim punim gumama širine 3,5”, širokim gazištem, izrazito snažnoj šasiji i 15 podešavanja tvrdoće vešanja, pružiće vam bolju stabilnost i udobnost u odnosu na slične modele. Zapravo, ako su udobnost i stabilnost jedan od vaših glavnih prioriteta, Dualtron Compact je definitivno jedan od vaših najboljih izbora.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
Dualtron Compact skutera

Cena: 2.599,00 € 2.889,35 € PDV uključen u cenu

Performanse

 • Maksimalna brzina 65 km/h

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • Maksimalna snaga motora 3400 W

  Dualtron Compact uparen je sa 2 snažna BLDC HUB motora, ekstremno snažno ubrzava i izrazito je stabilan čak i pri punoj brzini.

 • Maksimalni domet 80 km

  Sa baterijom od 60V 21Ah i maksimalnom snagom 3400W Dualtron Compact je jedan od modela za one koji prelaze veće razdaljine.

 • Maksimalna nosivost 120 kg

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Compact će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok udobnost i stabilnost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • Maksimalni uspon 47 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Compact će sa lakoćom savladati sve uspone do 47%.

Kontrola

 • EYE Instrument tabla

  Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 • čitač otiska prsta

  Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EYE kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Compact je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji se sastoji od klizača i QR ručice, omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost.

Osim stuba volana, u potpunosti su sklopive i ručke volana, pa ovaj električni trotinet zauzima minimalni prostor kada je sklopljen.

Svetlosni sistem

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem, čine da ovaj električni trotinet izgleda privlačno i atraktivno ukoliko to želite.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava LED svetla sa donje strane gazišta čine da ovaj e-trotinet u mraku izgleda kao da je iskočio iz naučno fantastičnog filma.

UPRAVLJIVOST

 • 3 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  U zavisnosti od težine vozača i ličnih preferencija, možete menjati visinu tako što ćete podesiti ugao ruke vešanja.

 • PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE
  SA GUMOM

  Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje da bude meko za neravne puteve ili tvrdo za veće brzine.

 • PUNE GUME ŠIRINE 3,5”

  Dualtron Compact dolazi sa ultraširokim punim gumama od 8”. Zahvaljujući njihovoj širini izrazito je stabilan i ima bolju trakciju čak i kada naiđete na pesak i blato na putu.

 • DOBOŠ KOČNICE
  + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

  Nećemo se udubljivati u neprestanu raspravu o tome da li su bolje disk kočnice ili doboš kočnice, ali neke od prednosti doboš kočnica su da su one zaštićene od nečistoća i prljavštine, da su nečujne i da kočenje čini doslednijim i manje zavisnim od stanja na putu. Intenzitet elektronske kočnice i ABS funkcija mogu se podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera