Specifikacija Korisničko uputstvo Zakaži probnu vožnju

Luksuzan
DUALTRON VICTOR
LUXURY PLUS

Dovoljno mali da stane u svaki prtljažnik automobila, dovoljno snažan da bude među najbržima, sa najvećim dometom u klasi, živahan poput čigre i ekstremno upravljiv čini ga jednim od najzabavnijih trotineta na tržištu. Sasvim sigurno, u ovaj trotinet ćete se zaljubiti već na prvi pogled.

MAX
4300W
60V
35Ah LG
Max Speed
80km/h

Dualtron Victor Luxury Plus u potpuno novom izdanju, sada je za 6 cm duži, nešto snažniji i sa većim dometom od svog prethodnika. Ovaj put stiže sa ugrađenim migavcima, snažnim prednjim svetlom 30W i moto sirenom. Prelep dizajn je nasledio od svog prethodnika, a sada možete birati između 60V28Ah CN i 60V35Ah LG baterije.

Evo nekih od najbitnijih karakteristika
DUALTRON VICTOR LUXURY PLUS e-skutera

Cena: 1.699,00€ 2.299,00€(60V28Ah) Cena: 2.099,00€ 2.599,00€(60V35Ah LG) PDV uključen u cenu
Cena važi za gotovinsko plaćanje. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti 1€ = 117,50 rsd.
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa na 12 mesečnih rata.

PERFORMANSE

 • MAKSIMALNA BRZINA 80 KM/H

  Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 • MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 4300 W

  Dualtron Victor Luxury uparen je sa 2 snažna motora, ekstremno snažno ubrzava i izrazito je stabilan i upravljiv čak i pri punoj brzini.

 • MAKSIMALNI DOMET 95 – 120 KM

  Dualtron Victor Luxury Plus sa 60V28Ah CN baterijom preći će do 95km, dok model sa 60V35Ah LG baterijom preći će do 120km u idealnim uslovima (vozač 75 kg, ravan put, eco mode, temperatura 26°C). Ovaj model je savršen izbor za duže relacije i rekreativnu vožnju.

 • MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

  Čak i kada je maksimalno opterećen Dualtron Victor Luxury Plus će vam pružiti sigurnu vožnju i vrhunske performanse, dok udobnost i stabilnost u vožnji ostaju na najvišem nivou.

 • MAKSIMALNI USPON 43 %

  Zahvaljujući velikom obrtnom momentu i snažnim motorima Dualtron Victor Luxury Plus će sa lakoćom savladati sve uspone do 43%.

 • VREME PUNJENJA 3,4 – 20H

  60V28Ah – standardni punjač 16h, brzi punjač 4,3h i standardni + brzi punjač 3,4h. 60V35Ah LG – standardni punjač 20h, brzi punjač 5,4h i standardni + brzi punjač 4,2h.

Kontrola

 • EY4 INSTRUMENT TABLA

  Četvrta generacija Minimotorsove kontrolne table, sada stiže sa velikim ekranom u boji, IPX7 rejtingom za vodonepropusnost, putnim računarom, prikazom temperature kontrolera, anti-glare premazom protiv odsjaja sunca, indikatorom za svetla i migavce i naprednom aplikacijom sa šifrom za zaključavanje uz pomoć koje možete podešavati mnoštvo novih funkcija.

 • MINIMOTORS APLIKACIJA

  Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 • MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

  MF prekidač koji se nalazi na levom delu volana sadrži tastere za sirenu, migavce i prednji far, dok MF prekidač koji se nalazi sa desne strane volana sadrži tastere za bočna svetla i SINGLE/DUAL način rada.

 • DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Victor Luxury Plus je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

MEHANIZAM
ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućava brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 37,4 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

Svetlosni sistem

 • SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

  Dualtron Victor Luxury Plus je opremljen snažnom prednjom LED lampom od 30W koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i sigurnu noćnu vožnju.

 • PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

  Snažna LED svetla 2 napred + 2 pozadi, LED svetlo u repu i integrisana stop svetla, obezbediće vam sigurnu i bezbednu vožnju.

 • BOČNA LOGO LED SVETLA

  Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daće vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 • AMBIJENTALNA LED SVETLA

  Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

UPRAVLJIVOST

 • VEŠANJE SA
  ELASTOMERIMA

  Sistem gumenog vešanja je dizajn i pantent kompanije Minimotors i zasnovan je na elastomerima (gumi) koja absorbuje sve oscilacije nastale usled kretanja po neravnim terenima.

 • 5 NIVOA PODEŠAVANJA
  TVRDOĆE VEŠANJA

  Laka zamena kertridža uz 5 dostupnih opcija tvrdoće elastomera, omogućiće vam da podesite vešanje baš po vašoj meri. Fabrički nam dolazi sa prednjim i zadnjim kertridžom meke tvrdoće (zeleni elastomer).

 • 9 NIVOA PODEŠAVANJA
  VISINE VEŠANJA

  Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 • 10″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

  Dualtron Victor Luxury dolazi sa širokim 10” gumama, izrazito je stabilan i ima odličnu trakciju. Veliki prečnik i širok profil guma obezbediće vam stabilnu i udobnu vožnju.

 • HIDRAULIČNE DISK KOČNICE
  + ELEKTRONSKA + ABS

  Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se ZOOM hidraulične kočnice, diskovi prečnika 140mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice (Pa) i ABS funkcija koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli (Pd).

Uporedi karakteristike
Dualtron skutera